Komad u teretani - ometanje ili motiv. ? |
Post Reply ![]() |
Page <123> |
Author | |||
Ann ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
A imaš pravo.
Iako, ne bi meni bio problem priznati ništa što je istina. Muška samouvjerenost, dominacija, snaga, moc, inteligencija, stabilnost.. uf... nenadomjestivo krhkom suštom ljepotom jedne žene. ![]() |
|||
![]() |
|||
zmaj ![]() Fitness freak ![]() Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
||
ja ipak biran ljepotu zene |
|||
![]() |
|||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
||
Drito to. Ometanje programa brutalno, al tko je fokusiran i zna po što je došao u gym - ne popušta! ![]() |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
![]() |
|||
opasni ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
||
ljubav je izmisljena prica za malu dicu
![]() u teretani gdje ja treniram ima podosta cura i to zgodnih i vecina likova provodi vrijeme u blizini stepera pokusavajuci im ubaciti neku spiku(onako to sve izgleda dosta jeftino)... ja ih pogledam ali se neobazirem previse, dodjem i odradim trening...nedam im gusta da se umisle ![]() |
|||
mrtav hladan
|
|||
![]() |
|||
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
||
Mlađe - nikad nisam imala, razlika uvijek 5 god...
A žene - da, volim gledati žene!!!! ![]() I nema mi dražeg nego kad mi žena da kompliment!!!! |
|||
![]() |
|||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
||
Ko ni meni kad mi neki random lik jebe sve po spisku jer nema dovoljno utega |
|||
![]() |
|||
chaxy ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
||
zato što je takav uglavnom iskren ![]() Theia, u Zadru je statisticki 4,5 žene na š muškarca... meni je pun k žena ![]() Edited by chaxy |
|||
Strong is the new skinny.
|
|||
![]() |
|||
chaxy ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
||
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Hahaha |
|||
![]() |
|||
||
naci cu ja vec boljeg ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
zmaj ![]() Fitness freak ![]() Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
||
je**te,onda ima tu dosta ugrozenih zena |
|||
![]() |
|||
opasni ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
||
nije bitan kvantitet nego kvalitet
|
|||
mrtav hladan
|
|||
![]() |
|||
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
||
Uh, mogu misliti.... ![]() |
|||
![]() |
|||
AnastasiaB ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
||
u mojoj teretani nema lijepih ni cura ni decki...bar kad god sam ja tamo
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |