Komadi s kvarnera, mljac! |
Post Reply |
Author | |
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 08 Srpanj 2007 at 14:35 |
Evo, vec 3 vikenda za redom sam u Opatiji (znaaaam da nije Ri, ali je blizu) i pretpostavljam da vi iz ri idete malo i tamo van. Uglavnom, moram priznati da imate poprilicno dooobre komade! Mljac, mljac, mljac! Stvarno sam se iznenadila koliko decki pridaju paznje svom tijelu. Eto malo sam napasla oci, a sada opet u radni tjedan! |
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nismo te poslali tamo da Paris oci ,,,,,,,,,vec da Radis......nadamo se da to nece umanjiti tvoj radni moral...........a kakav je situejsen sa ZENKAMA........................
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jako dobar vjeruj mi, ja sam iz Rijeke, ali centar Rijeke i Opatija su mi jednako skoro udaljeni,Opatija je 6 km od mene i cesto sam tamo , ima dobrih cura, dodji vidjet
Jos ti i Theia tamo dolazi, kud ces bolje Edited by Ive_ri |
|
Mozda Bog zeli da upoznas mnogo pogresnih osoba prije nego sto upoznas pravu i na tome ces mu, kad se to bude dogodilo, biti zahvalan.
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobro je skroz! I tko spominje rad na moru?! Pa tamo idem na odmor, a ne raditi, kvragec! |
|
x_sport
Viden/a u gymu Joined: 13 Lipanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 27 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja takodjer se slazem sa Ivetom!Doista imaaaaaaa!
|
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
IMAS PRAVO!
|
|
D.R.
Viden/a u gymu Joined: 19 Lipanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 49 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tako ti je to... sto zapadnije ides...
|
|
Kvaliteta je dostigla svoj najpotpuniji oblik: pro.nutrition
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |