Kombiniranje hrane (Trophology) |
Post Reply ![]() |
Page <12345> |
Author | ||
AnastasiaB ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
e upravo ovo, ne da mi se pojedine dijelove quteat, ali phoenix je bolje izrazio što sam ja gore pokušala
![]() |
||
![]() |
||
zika ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
|
Ali ovo nije nikakvo eksperimentiranje, glupo mi je itko naziva to tako!
One tablice su nacin pravilnog kombiniranja hrane, nije ništa paranormalno! ![]() |
||
LiveStrong
|
||
![]() |
||
The Phoenix ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
|
A to je teorija Zika, isto kao teorije jedenja po krvnim grupama, po ovom, po onom, po mjesecevim mjenama, po svemu, tih teorija ima milion, samo to velim....svako si našel svoju teoriju, a cinjenica je da se to debelo naplacuje i radi se biznis iz sveg toga....... koja je ispravna od tih teorija, koja je pogrešna? ja mislim da nema ispravne ni pogrešne, sve je u redu dok covjek jede..... No slažem se da ima u hrani i nešto više od samo trpanja u sebe, definitivno, no nisam na toj razini da bi se bavio time.... evo ti primjera, kod mene u firmi ima grupica ljudi kaj brija na tu Aruj...kak se vec zove prehranu.....i svaki dan narucuju nekaj, to je vegetarijanski menu, i taj menu ih košta 50 kn svaki dan za po meni sh*t od hrane, nekaj riže sa hrpom zacina, pohani il kakvi sejtani ili odresci od povrca , na kaj mi se diže glava, povce crvljeno u ulju je kao zdravo jer eto ne jede se meso.....i palcinka neka za desert , juhica od povrca.....i to je kao zdrava prehrana .my ass.....i još 50 kuna svaki dan za takav obrok a ostaneš gladan, junka si pojeo više neg ja kad maznem jumbo pizzu........ali to je aruvej kuhinja i to im je zakon..... |
||
![]() |
||
zika ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
|
Joj, Phownix, to uopce nije to! Barem ne ono o cemu ja pricam! Samo zagovaram pravilno kombiniranje hrane, ne mislim narucivat nešto takvog! Jednostavno, nemoj pojest sir i voce zajedno ili bananu s bademima, o tome ja pricam! |
||
LiveStrong
|
||
![]() |
||
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
|
Znaci ti ne jedeš proteine i UH skupa, zika?
|
||
![]() |
||
crna_kej ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
|
![]() Ayurveda je vjerovanje i nacin zivota.. ukljucuje i prehranu jer i indijci jedu..nebi vjerovao al jedu.. Salu na stranu!http://www.dvostrukaduga.hr/nc-knjige/autori/29š-joh n-douillard.html Ovo su primjenjivali i Martina Navratilova i McEnroe (ispast ce da samo tenisace pratim..sjecam se da je bilo i nekih trkaca koje je on nadrzirao). Svaka daljnja rasprava koja ide u to da su ovo ekperimenti je suluda. A to je Zika i prije mene napisala. No, da se vratim i koji korak unazad. Nisam u formi niti priblizno blizu Zikinog rezultata. Ne izmisljam toplu vodu ali posvetila sam malo vise paznje i novaca tome sto jedemo. ako me pitas zasto odgovor je zato sto su me zatekle neke bolesti kojima nisam mogla uteci. Trenutno ni ne razmisljam o definiciji al sam redovita u teretani, na pilatesu i cega god se primim. Vjezbanje mi je svojevrsni zen bezobzira na visak. Ne znam imena sprava, niti me ne zanima. Znam bar 30 razlicitih vjezbi za trbusnjake na strunjaci (preneseno: hebiga nisam za bacit Trebalo mi je neko vrijeme da se otrgnem tatinim cokoladama al to vise nije problem. Moj junk su veliki obroci i problem sto na poslu nebi smjela jest a cesto pauzu odsjedim u uredu. |
||
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
||
![]() |
||
|
a u zadnje vrijeme izbjegavam i imam odlicne rezultate; makar ne uvijek, to je poprilicno teško, pa natovarim povrca puno s tim ako kombiniram, to je onda ok I guess ![]() danas imam za rucak piletinu s povrcem; kad dođem toma, mislim da cu rižu s povrcem il nešto takvog; kasnije neki sir sa suncekretovim il sl... |
||
LiveStrong
|
||
![]() |
||
The Phoenix ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
|
Upravo o tome se radi,sve si rekla.... to je vjerovanje i nacin života, isto kao vegetarijanstvo, bilo koja vjera, sekta, kaj god, vjerovanje i nacin života koji određena skupina prihvaca i živi po tome, vjeruje u to i to ih ispunjva i to je OK....... nema za to nikakvog pokrica niti dokaza o djelovanju , sve se svodi na teoriju i vjerovanje kak si rekla.......To kaj su Navratilova i mcnroe se tak hranili ne govori ništa osim da vjeruju u to, i tajson se prebacio u islam, pa to ne znaci da je Islam bolji ili da je to ono pravo, tak mu j doslo, vjeruje da mu to moze pomoc mozda il nekaj trece i to je to........kršcani vejuruju u Isusa, budistu u Budu, i to je to..... Edited by The Phoenix |
||
![]() |
||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
|
E sad, tu se prica o razdvajanju, samo ja ne znam kolko bi onda tek trebao imat obroka u danu? Pogotovo ako uzmem u obzir da mi treba 2-2.5g/p po kg. I ovako me starci zahebavaju kolko sam cesto u kuhinji i jedem a mogu si mislit šta bi tek bilo da umjesto 5 il 6 puta, budem š0, il š2 puta dnevno u kuhinji po obrok. Ako treba pazit na kombiniranje, nekako mi najviše dolazi u obzir da ne kombiniram uh+m a ostalo mi je sve manje više prihvatljivo. Ok iznimka može biti npr. integralni kruh i žlica omege3 npr. Al nemojte da se ovo pretvori u raspravu geneticar/negeneticara |
||
![]() |
||
crna_kej ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
|
![]()
|
||
|
||
![]() |
||
|
Ovo je krenulo u krivom smjeru; ne pricamo ovdje o nikakvim religijama, sektama; bože me sacuvaj, kaj vi znate filozofirat gdje ne treba ![]() |
||
LiveStrong
|
||
![]() |
||
|
Ma to je malo karikirano bilo Zika, hocu rec to je samo
jedno uvjerenje i nacin od njih puno, no ti to nemožeš dokazat nikako i pokzat rezultate i ucinak te prehrane na tijelo........ostaje samo na necijim naukama bez puno pokrica i teorijama.........barem po onom kolko ja znam ....... kak ceš ti dokazat da meni tijelu škodi meso i grah? Nikak, to je na osnovu tih istocnjackih filozofija nastalo i bok, nema nikakve znanstvene osnove za to baš.... ne velim ja niš da to ne valja il da netreba tak jest, samo da za rezultate svako filozofiranje oko hrane nemože bit dobro.......a i to kaj je Thorn rekel, kak ceš unjet dovoljno protiena dnevno ako ih nesmiješ kombinirat sa P? nikak! znaci to kaj je rekel imat š2 zasebnih obroka, a ljudi se tu muce pojest 3 ispravna..... |
||
![]() |
||
Mini me ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 19 Travanj 2010 Location: Miami Status: Offline Points: 685 |
|
da se ubacim, procitala sam onaj pdf link šta je kej ubacila, i paše mi taj nacin prehrane.
ja neznam cemu se ova rasprava dulji, ocito netko nemre priznat da ne postoji samo jedan nacin prehrane. ja cu baš probati ovo, jerbo pusti posni, tunjevine isl 2-3 puta dnevno nikako mi ne pašu. |
||
Obstacles are what you see when you take your eyes off your goal.
Stay focused. |
||
![]() |
||
|
![]() Slazem se da ljudi jedva uspijevaju 3 postena obroka slozit al ova tema nije promasena. So back on track.. |
||
|
||
![]() |
||
|
ahahaaha... a i oni su radili istraživanja i kuže se u pepsin prije ne znam koliko godina.... ova pravila su rezultat istraživanja DANAS; googlaj malo umjesto da tupiš o grahu i mesu ![]()
prevedi ![]() Edited by zika |
||
LiveStrong
|
||
![]() |
||
mesek ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
|
sve je to oke, al nemam ja vremena tak detaljno kombinirati... današnja stvarnost, nažalost
|
||
will smoke your weed for food!
|
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |