Kombiniranje hrane (Trophology) |
Post Reply ![]() |
Page <1 345 |
Author | |||
The Phoenix ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
obicno se covjek tako osjeca radi previše UH, si sigurna da je bas od proteina? kaj ih jedes same bez uh? mozda ne unosis dovoljno masti u organizam....... Pitam samo, nije nemoguce, no obicno uh stvaraju taj osjecaj |
|||
![]() |
|||
crna_kej ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
||
|
|||
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
|||
![]() |
|||
soner_9393 ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
||
Procitao sam cijelu raspravu i slažem se samo sa Feniksom i Thornom.
Zatim, možda cu biti malo vulgaran, ali zajebite Aujdrija ili koga vec, mješanje ovoga, ovo ne smije s ovim bla,bla. Ja cu samo reci da je prehrana koja se zagovara na fitness i bodybuilding forumima NAJSAVRšENIJA I NAJZDRAVIJA PREHRANA, sve ostalo je prodavanje muda pod bubrege i pokušaji određenih osoba da dođu u centar pažnje. Sport u kojem je potrebno izgraditi najsavršenije tijelo zahtjeva samo najbolju i najkvalitetniju prehranu koja postoji, potrebno je dovesti rad cijelog tijela i organizma u savršeno stanje, sve je precizno tajmirano i postoje miljuni i milijuni obavljenih istraživanja na tu temu koje su potkrijepljene znanstevim radovima! Stoga, držite se fitness prehrane i bit cete zdavi. Prehrana po krvnim grupama??? Molim vas. |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
![]() |
|||
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
||
Ja sam pocela napredovat tek s ovom "našom" prehranom i držim se toga do daljnjega...dok mi tijelo ne zatraži nešto drugo :) Dugo sam i ja odvajala uh i p i blagoreceno propala...e sad, da sam ovako trenirala onda i da sam malo mudrije te proteine i tada posložila, možda bi stvari bile drugacije..ne mogu š00% tvrdit ni da bi, ni da nebi..
O ostalom nebi filozofirala jer od silnih zbrckanih i oprecnih informacija me vec glava boli..tako da..i ja sam najbliže phoenixovim postovima da se sad ne ponavljam.. ..iako ono što mi je pod obavezno je lisnato povrce u rucku i veceri, sa uh i p, pa makar i nakon treninga kada u pravilu i nebi trebalo..tako da onda cak i nesvjesno ispunjavam uvjet ![]() Edited by Gym_girl |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
![]() |
|||
mesek ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
||
x |
|||
will smoke your weed for food!
|
|||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 345 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |