Kopriva - pece,lijeci i sagorjeva masnoce |
Post Reply |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 29 Srpanj 2010 at 11:56 |
Net.hr piše..
"Koprivi, samonikloj jestivoj biljci koja u prirodi raste kao korov, nisu odoljeli ni Grci ni Rimljani. Osim što se koristi u tekstilnoj industriji, ima mnogobrojna ljekovita svojstva, pomaže kod mršavljenja, a nezaobilazna je i na jelovniku. Iskoristite vrijeme mlade koprive i uživajte u njenom bogatom okusu." Otkad kopriva pomaže kod mršavljenja? Kad ju ovakvu vidim: Jedino sam siguran da pece.. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
super diuretik, možda zato
|
|
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
fina je jako kad je napraviš kao blitvu ili špinat..iako to nije odgovor na pitanje, jel
|
|
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
samo pazi da ne sjedneš u nju, svjedocila sam istome
|
|
Strong is the new skinny.
|
|
carmen
Cita FAQ Joined: 29 Srpanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 24 |
Post Options
Thanks(0)
|
Navodno i regulira šecer u krvi i opcenito "cisti" od toksina... A sad...koliko tu ima istine..ne znam.. Inace cesto pijem caj od koprive..al samo od njega nisam smršavila... i miješam ga još ili sa mentom ili zelenim cajem jer sama kopriva nije baš nešto...
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |