K:Orbitrek |
Post Reply |
Author | |
bucka1990
Cita FAQ Joined: 11 Veljaca 2013 Status: Offline Points: 55 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Veljaca 2013 at 09:54 |
Evo ovako..
Kupujem orbitrek veci, znaci nosivost cca 120kg i tezina zamasnjaka cca 12kg...magnetni... Eto ako je netko kupio a ne misli vjezbati eto prilike da ga se rijesi |
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
nemoj kupovat magnetni, ako možeš uzmi sa zupcanikom, je da je malo glasniji ali dugotrajniji je koliko ja znam
|
|
XQ
Viden/a u gymu Joined: 27 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
Malo glasniji.. Ovaj kaj ja imam je nakon 2 tjedna ko cirkular poceo zvucati, a sad se raspada kad stanem na njega.. Ocito mora bit jako skup da valja, mada ni ovaj nije baš jeftin bio |
|
"Obsessed is a word the lazy use to describe the dedicated."
"You're only young once. But if you do it right, once is enough!" |
|
iver
Mixa shakeove Joined: 22 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 631 |
Post Options
Thanks(0)
|
Markane, skoro svi vrhunski modeli su magnetski, tj one koje znam su svi. Lifefitness, Technogym, Precor... A trajnost i kvaliteta, tu teško da ima nešto jeftino
@XQ, ti si orbitrack terminator :) |
|
bucka1990
Post Options
Thanks(0)
|
Bas bi magnetni...
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bucka,
mogu ti preporuciti sljedece orbitreke: 1. Orbitrek Kettler Axos Cross M - maksimalna nosivost 110 kg, masa zamasnjaka 12 kg 2. Orbitrek Kettler Rivo P - maksimalna nosivost 130 kg, masa zamasnjaka 14 kg 3. Orbitrek Kettler Vito M - maksimalna nosivost 130 kg, masa zamasnjaka 14 kg Kettler je njemacki brend koji je poznat po kvaliteti i dugotrajnosti, sto se tice kucne fitness opreme definitivno jedan od najboljih i najpouzdanijih brendova.
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
bucka1990
Post Options
Thanks(0)
|
Nemam dovoljno novaca za novi, hvala na ponudi...
|
|
bucka1990
Post Options
Thanks(0)
|
Kupljen orbi
|
|
Wednesday
Viden/a u gymu Joined: 09 Listopad 2013 Status: Offline Points: 304 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam iz fitness webshopa uzela Kettlerov, danas je stigao, prije pet minuta sam odradila pola sata na njemu i baš sam sretna zbog inovacije. Mislim da je ovo pocetak jednog prelijepog prijateljstva. :D
|
|
Tko želi, naci ce nacin; tko ne želi, naci ce ispriku.
|
|
lilaviva
Cita FAQ Joined: 27 Svibanj 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
https://www.fitness.com.hr/shop/oprema/fitness-oprema/Orbitrek-Hammer-Ellyptech-CT5.aspx
Dvoumim se kojeg kupiti.
Znam da je prvi kvalitetniji jer ima masu zamašnjaka 12 kg, a mene interesira koliko je to zaista važno jer je razlika u cijeni 500 Kn. I mene privlači uzeti Hammera ali me cijena malo muči. Molim savjete pa da mi je lakše odlučiti.
Inače .. imam 59-60 kilica, 172 cm ... 39 god ... vježbam medicinske vježbe 3 x tjedno .. probala sam trčati ali me bole koljena i malo jedan gležanj tako da sam se zainteresirala za orbi obzirom da imam malo dijete ne bih ga morala ostavljati dok odlazim u neku teretanu a i moja mama bi mogla pedalirati.
Eto .. očekujem savjete!
Pozdrav svima
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
lilaviva, naša preporuka je svakako Orbitrek Hammer Ellyptech CT5.
Kod orbitreka je najbitnije gledati masu zamašnjaka te stupnjeve otpora. Što je masa zamašnjaka veća, otpor će biti bolji i kvalitetniji, rad fluidniji, vježbanje ugodnije i ukupno dojam bolji. Cijena orbitreka se najčešće povećava baš zbog mase zamašnjaka, stoga to je glavna karakteristika na koju moraš pripaziti. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Rivers
Cita FAQ Joined: 19 Ožujak 2015 Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kolika je otprilike cijena za kupovinu orbitreca?
|
|
ZorroRi
Fit moderator Joined: 16 Prosinac 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 401 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo ti cijela ponuda orbitreca, pa biraj:
https://www.fitness.com.hr/shop/oprema/fitness-oprema/Orbitreci Edited by ZorroRi - 19 Ožujak 2015 at 14:22 |
|
Be healthy, be happy.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |