Korektivna/medicinska gimnastika Zagreb |
Post Reply |
Author | |
TinaHR
Cita FAQ Joined: 07 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 07 Prosinac 2013 at 12:25 |
Pozdrav svima! :)
Molim savjet odnosno preporuku, gdje u Zagrebu na kvalitetan program sa strucnim vodstvom korektivne ili medicinske gimnastike, a da nije za bakice? ;) Naime, operirala sam kralješnicu prije 3 mjeseca, lumbalni dio i to L3/L4 segment, odradila rehab koja mi je bila smijeh jer sam inace aktivni rekreativac u daljinskom plivanju, a formu sam godinama održavala (do krajnje bolnog stanja koje je prethodilo op) u Tominom "Dream gymu", zahvaljujuci kojem je moja muskulatura u takvom stanju da mi je sama rehabilitacija nakon takvog zahvata bila smiješna. No, kako sam oprezna i moram krenuti lagano i treba mi nešto slowly a opet konkretno, stoga nažalost ne mogu više biti u u njihovim grupama :( Želim poceti odmah pa vas molim za preporuke :) unaprijed zahvalna :) |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |