Kozmeticki tretmani (žene) |
Post Reply | Page 123> |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Lipanj 2010 at 23:11 |
|
FITovke,
na koje kozmeticke tretmane cesto idete? Idete li uopce? što je neophodno za žene - koji tretmani i na cemu ne štedite? Radim kratko istraživanje pa bih molio da malo raspravimo o ovome.. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Cureee, di ste.. ?
|
||
|
||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Evo ja cu.
Manikura i pedikura- 2x mjesecno, cišcenje lica- jednom mjesecno. Ostalo po guštu ili po potrebi... |
||
Strong is the new skinny.
|
||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
E da, i solarij pred lito.
|
||
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pedikura, solarij, cišcenje lica. Prije mj dana sam završila sa mikrodermoabrazijom - super stvar za osvježenje kože i smanjenje pora na licu, ali skupo za pop****!
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Deeeepilacijaaa!
|
||
chaxy
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja svaku zimu da cu napravit mikrodermo pa mi se nikad ne da kad dođe vrijeme
|
||
|
||
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
povremeno cišcenje, prije depilacija. solarij nikad, yuck
|
||
chaxy
Post Options
Thanks(0)
|
|
prava metalka Edited by chaxy |
||
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Koliko to ispada uloženih novaca / mj. ?
Da li trošite više na kozmeticke tretmane nego na teretanu? |
||
|
||
chaxy
Post Options
Thanks(0)
|
|
Previše... I to ja još i dobro prođem jer imam popuste. Oko 700-800 kn mjesecno, a trening mi je 250
|
||
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
chaxy, nisam metalka ne vidim zašto bih skupa s glazbom trebala pokupiti i cijelu subkulturu, to se preraste s š5-š6 a to što ne volim umjetne nacine tamnjenja s tim nema veze, samo mislim da ništa ne treba forsirati, ako pokupim boju ok, ako ne opet ok...ali necu dat pare za to ili se pec satima na plaži. i tako mi bolje stoji prirodna put.
|
||
Spiral
Cita FAQ Joined: 02 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 91 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Depilacija, pedikura i šišanje (iako to baš ne spada u kozmeticki tretman, ali ipak je - tretman... )... ostalo sama sređujem i ne treba mi strucna pomoc.
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
uf.... ja oko 300 i luda sam...cak mislim maknuti depilaciju i raditi sama doma i to... |
||
chaxy
Post Options
Thanks(0)
|
|
i knoooww... je***a, odrekla sam se alkohola i cigara, necu još i toga depilacija doma jer nisam baš runjava |
||
|
||
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |