Krav Maga seminar |
Post Reply | Page <12345> |
Author | ||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vidim da imaš naviku davati ovakve odgovore, ali molit cu da odgovoriš onako kako se odgovara kad netko nešto lijepo pita |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A di ti to vidiš? Pa ako cemo vec cijepat dlaku, fizicka aktivnost netom pred san nije preporucljiva, a 00:30 je optimalna ura klada bi covjek trebao spavati ili barem tonuti u san ne bi li osigurao organizmu dovoljnu kolicinu nocnog sna koji je potreban da ne bi došlo do hormonske neravnoteže izravno povezane s prevelikim apetitom, gubitkom pamcenja, stresom, neproduktivnošcu, bla, bla... Kako je uvaženi Armin9š (u daljenm tekstu: clan ) isto napisao za vrijeme radnog tjedna, za pretpostaviti je da istoga ujutro cekaju obveze u smislu škole, faksa, posla što u vecini slucajeva pretpostavlja buđenje u rano jutro i odlazak na jedno od spomenutih mjesta. Znaci, clanu je svojstvena neproduktivnost tokom narednog dana baš zbog izostanka toliko nam potrebnih sati sna. Ali ja nisam cjepidlaka, pa ponavljam: Dang. |
||
Strong is the new skinny.
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala na odgovoru, zanimalo me samo tvoje mišljenje!
I neznam otkad je odgovaranje na necije pitanje cjepidlacenje, no svi imamo pravo na svoje mišljenje, it's a free county after all |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
||
Armin91
Cita FAQ Joined: 09 Travanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Inace, uopce nisam nabijao kondu jucer poslije ponoci. Ha-ha!!!
|
||
Armin91
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ali da, chaxy, u pravu si. Sutradan ujutro me cekala škola i istina, bio sam neproduktivan cijeli dan. Jedva docekao da stignem kuci. Inace, nije mi to prvi put, zna mi se zalomit da ne legnem na vrijeme dosta cesto i onda na nastavi budem kao drogiran. U zadnje vrijeme opcenito ništa ne radim za sebe, zapustio sam se. škola katastrofa. Vidjet cu kako ce biti na KM. Valjda necu krepat. Najviše me strah izazova i odustajanja. Ali da ne duljim, reci kada onda valja nabijat kondu? Prijepodne? Npr. vjecita dilema: Kad je bolje raditi sklekove, ujutro ili navecer? A možda poslijepodne?! Ha-ha! Al' sam ga zapaprio! |
||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kako si ti pristojan. Ja bih bila kao ti. |
||
|
||
chaxy
Post Options
Thanks(0)
|
|
Armine, pa ti si zbilja mislio na sportsko nabijanje konde?? A ja i Iluvatar se tu raspravljamo bzvz.
|
||
|
||
chaxy
Post Options
Thanks(0)
|
|
Like I said..
Tu te prepuštam strucnijima od mene tu na forumu. Na KM treningu ceš vježbe snage (ili pliometrijske vježbe, ovisi o danu) raditi nakog crobnog, a prije tehnike, ponekad i za vrijeme izvođenja tehnike, ovisi koliki je Hrvoje spartanac i koliko ste vi kao grupa (ne)disciplinirani. |
||
|
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
Bitno je da je da si imao obrok prije toga i recimo da nije u roku š h nakon buđenja i neposredno prije spavanja! |
||
||
Armin91
Post Options
Thanks(0)
|
|
Imam jedno pitanje za chaxy ili bilo koga tko trenira KM. Se na treninzima kada radi full contact?
|
||
chaxy
Post Options
Thanks(0)
|
|
vidi njega, nije ni krenuo trenirati a vec bi full contact
full contact i drillovi rade se na fokuserima. u pocetku treniranja od opreme ti treba suspenzor, rukavice bez prstiju i štitnik za zube (+ štitnici za potkoljenice po želji jer obrana od low kicka boli do j**a), znaci kaciga ti ne treba što znaci da nema full contacta jer nisi potpuno zašticen. jednom kad prijeđeš u naprednu grupu (i ako) nabavit ceš si fino i kacigu jer ce ti trebati. ali ne brini, biti ceš ti modar nakon treninga i ovako i onako |
||
|
||
chaxy
Post Options
Thanks(0)
|
|
btw, baš mi je drago što nismo više Offtopic, postali smo cak Disciplina
|
||
|
||
chaxy
Post Options
Thanks(0)
|
|
KRAV MAGA SEMINAR U ZADRU
š5.5.20š0. u dvorani Krav Maga Kluba Zadar( Sportski centar Višnjik, zgrada nasuprot Kauflanda). Seminar je otvorenog tipa, pozvani ste svi. Detalje o vremenu i cijeni seminara ubacim naknadno. |
||
|
||
Armin91
Post Options
Thanks(0)
|
|
A, šipak! Na cekanju sam... Prekasno sam nazvao... Vec je grupa popunjena i sad sam na cekanju...Izgleda da je prostor premalen... Hm, vidjet cemo što ce biti. Drž'te mi fige.
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
meni je chaxy jedna od jacih cura ovde,bas radi tih odgovora
Edited by zmaj |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Stani u red onda
|
||
Post Reply | Page <12345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |