Kreatin, glutamin, BCAA mix |
Post Reply |
Author | |
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Veljaca 2007 at 14:04 |
Iz ovomjesecnog Men's Healtha: "Ako dvojite koje dodatke prehrani koristiti i kada, neka to budu kreatin, glutamin i BCAA mix odmah poslije treninga. Ugodno cete se iznenaditi." (ovo je iz clanka o dobivanju misicne mase) Bez puno price, zanima me koliko bi ja mjesecno trebao izdvajati (novca), da mogu redovito izimati gorenavedene dodatke prehrani? (ne mora svaki dan... recimo 20 puta mjesecno) Inace, dobar link: http://en.wikipedia.org/wiki/Dietary_supplement |
|
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
|
btw sto kazete na ovo:
http://minishop.t-com.hr/mandarin/ProductDetails.asp?pid=297 nije skup ako bi ga kupovao jednom mjesecno... (posto nisam nikad koristio nista od dodataka, mozda bi ovo bilo dobro za pocetak... recimo jedan ili dva mjeseca da uzimam te dodatne proteine / aminokiseline + BCAA dakle š0 kapsula dnevno - š2 grama proteina) sta vi mislite? Edited by šime |
|
David
Viden/a u gymu Joined: 16 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 131 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa racunaj...
Ovisi koji ces kreatin uzeti, da li monohidrat, cee, neki iz terce ili cetvrte generacije... A ostalo je sve relativno, imas razne stranice tipe Heliks di mozes vidjeti sto se nudi. Jer nema tolike razlike u cijenama... Npr. BCAA od Weidera su ti š70 kn, kreatin recimo isto od Weidera 500g š90 kn, glutamin 300 g isto od Weidera 250 kn. Dakle, + - oko 6š0 kn. |
|
"Krilati ektomorf"
|
|
David
Viden/a u gymu Joined: 16 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 131 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako ces uzimati, neka to onda bude bcaa i neki whey+glukoza i vit-min formula. Koji ti je cilj? Masa? |
|
"Krilati ektomorf"
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Procitaj :
https://www.fitness.com.hr/prehrana/dodaci-prehrani/BCAA.aspx BCAA je dosta skup, dosta ces love potrositi na to. |
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
To je sigurno super, al bojim se da previse kosta , barem previse za mene koji se jos skolujem i ne radim, tako da se ja zadovoljim samo sa wheyem
|
|
vice
Viden/a u gymu Joined: 19 Prosinac 2006 Status: Offline Points: 47 |
Post Options
Thanks(0)
|
korekcija cijena pro.nutrition: kreatin monohidrat (creapure) 500g š50 kn pro.nutrition: L-glutamin (farmaceutska kvaliteta) 500 g 220 kn (pitati u Heliksu, Zagreb) |
|
themaja
Viden/a u gymu Joined: 06 Sijecanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 226 |
Post Options
Thanks(0)
|
a to je onda ako me matematika ne vara 370kn
|
|
David
Post Options
Thanks(0)
|
I jos kad dobe bcaa nema im ravnih...
|
|
"Krilati ektomorf"
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |