kreatin i šecer |
Post Reply | Page <12345> |
Author | |
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam pio HorsePower... to mi je definitivno najbolji preparat sto se tice utjecaja na snagu i poticaja za trening..
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
ifa1981
Viden/a u gymu Joined: 22 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 147 |
Post Options
Thanks(0)
|
cini se ok taj horse power i ok mu je cijena za 50 doza.kakav mu je okus |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
bas san cita danas u gymu neki katalog tih proizvoda,i cini se i meni ok horsepower iako nisan vidija cijenu,ja cu vjerojatno nakon sta potrosin ovaj monohidrat uzet ethil ester,je cijena paprena al cujen da je dosta bolji
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
oko 270kn za 25 dana.. ali osjecaj je kao od efedrina.. jednostavno osjecas trnce po cijelom tijelu i moras se kretat ili vjezbat.. okus neki vocni, ne sjecam se tocno.. |
|
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
to za HP govoris jel,pa i virujen da je takav osjecaj,necu ga ja uzet bar ne josmiako i u njemu ima ethyl estera
|
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
Za HP da.. ja ga recimo ne namjeravam pit, jer cu se drzat samo proteina i dekstroze.. ali ako bi netko htio nesto za snagu, eksploziju itd, preparat je stvarno odlican.. |
|
|
|
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
zasad necu,neprivlace me ti trnci po tijelu
|
|
Psyho
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam jednom zgodom u nedostaku adekvatne "kemije" uzeo ecstasy... peru te trnci, letiš od sprave do sprave... jedino su me cudno gledali kad sam od ravne napravio "Z" šipku !
Mislim da je to "dizanje" iskljucivo stvar naše psihe... ako nemaš volje... ni Bog te nemože dic... ne želim rec da su preparati koje navodite loši ili štetni... samo mislim da se može i bez toga... koncentracija i trening odrađen s voljom su zakon ... ovo mi nekako dođe kao "silovanje" samoga sebe!? |
|
Who dares wins!
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
e umjesto da si otišao na party.... Ne koristim ništa od svih tih dodataka...ionako vec sada ljudi u mojoj okoplini nekako ostaju iza mene....ono....morat cu tražiti novo društvo... |
|
Psyho
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma to ti je party... pustim u teretani neki techno ili trance... i opleti... ko nije za sebe... nije ni za druge !
|
|
Who dares wins!
|
|
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
a cuj,ima danas tisuce dodataka,ja koristin najosnovnije samo i to mi je ok.whey,eventualno kreatin ponekad i dextroza. i jos omega koja neme veze s treninzima jer ja bi je svima preporucija bez obzira treniraju li ili ne,jer zna se cemu sluzi
|
|
ifa1981
Viden/a u gymu Joined: 22 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 147 |
Post Options
Thanks(0)
|
glava,glava cini cuda
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nekome ne treba ništa, nekome glazba, nekome trening partner a nekome droga!
Iskreno, ja najbolje radim uz dobrog trening partnera! Mislim da ovi suplementi za dizanje energije imaju svoju svrhu pogotovo kad trenirate preko 5 x tjednoili imate hrpe obaveza sa strane ili su vam treninzi bitni jako (mislim kao profi sportaši, ljudi koji žive od treniranja opcenito i sl) |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
e živa istina... ja se polako mirim s tim jbga....sreca da radim di radim pa se ekipa koja može trpit mene i moje teorije lako našla da ostanem pri temi....meni ne treba niš, osim ponekad malo kofeina da me digne ako sam krepandus..al inace jedva cekam da krene trening.. Edited by Gym_girl |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
ifa1981
Post Options
Thanks(0)
|
slažem se |
|
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa i nije ti bas najbolji izbor za prije spavanja |
|
mrtav hladan
|
|
Post Reply | Page <12345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |