kreatin i šecer |
Post Reply | Page <1 2345> |
Author | |
Psyho
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
|
što... radi mljeka ili nešto drugo ne valja? |
|
Who dares wins!
|
|
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
radi mlijeka , a i bjelanjak je dosta brz protein s obzirom da ces 8h biti bez hrane.
|
|
mrtav hladan
|
|
Psyho
Post Options
Thanks(0)
|
Ma radi mljeka se ne sekiram jako... pokušavam podic masu tako da se ne opterecujem cime mješam whey ili bjelanjke. Inace bjelanjci idu u sredinu što se tice "brzine"... a baš i ne spavam 8 sati u komadu... kako god... ujutro kad se probudim nemam osjecaj gladi ili da mi nešto fali ! |
|
Who dares wins!
|
|
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
a sto te nebrine visok inzulinski index kod mlijeka,,,Kazeinska komponenta nije odgovorna za dizanje inzulina kod mlijeka (tekuce stanje i whey komponenta su odgovorne).Whey komponenta se apsorbira brze nego laktoza, pa znacajnije utjece na porast inzulina. no dobro ako to tebe nebrine samo naprijed,,,ja ni na masi ne pijem mlijeko, a o defki necu ni pricati... djelovanje bjelanjaka na stabilizaciju glukoze i AA u
krvi kratkotrajno (ali ipak daleko bolje od posta preko noci) ok sporije nego whey ali isto ne bas pretjerano sporiji. Kazein
je bolja opcija.
|
|
mrtav hladan
|
|
Psyho
Post Options
Thanks(0)
|
Dobro zboriš ... korisni podaci i savjeti na koje budem obratio pažnju !
|
|
Who dares wins!
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
@ Psyho
Ako si ekto i teško dobivaš na kilaži, pici po mlijeku, u svakom drugom slucaju izbjegavaj mlijeko, eventualno u jutro uz zobene,em ceš pit kalorije koje te nece previše zasitit em ce ti inz. kako ti opasni kaže skocit u nebo, em što možda ne podnosiš laktozu pa to nebu završilo dobro Edited by soner_9393 |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
Psyho
Post Options
Thanks(0)
|
Ma nemam problema sa laktozom... mljeko, sir, jogurt... šta god... sve podnosim bez brige... jedino mi je sirutka u prahu dala "gasa" ... ali je poslije toga ne konzumiram i nemam problema!
Iskreno receno... ne vjerujem da sam do sada uspio neku kilu... zapravo 2 kile nabacit zahvaljujuc mljeku... u svakom slucaju ga budem pokušao izbjegavat... osim ujutro sa zobenim... sa vodom mi neidu i gotovo ! |
|
Who dares wins!
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovisi koliko si mlijeka pio, ako si konzumirao vece kolicine, moguce je. Npr. 2 litre mlijeka imaju 700-800 kcal, uz dobar jelovnik i 2 l mlijeka možeš dosta kila nabacit |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
Psyho
Post Options
Thanks(0)
|
Paaa... kad zbrojim... zobene, kava, bjelanjci... a vrtim se negdje oko litre dnevno!
|
|
Who dares wins!
|
|
opasni
Post Options
Thanks(0)
|
ti si sada na masi , jesi li endo ekto??? koliki ti je bf
|
|
mrtav hladan
|
|
Psyho
Post Options
Thanks(0)
|
Ma imam dosta velike oscilacije u kilaži... vezano je iskljucivo uz psihu... tako da sam "nagurao prije 5-6 godima na 96 kila pa sam u godinu dana pao na 67... lani sam koncem godine imao 88 pa sam u 4-5 mjeseci pao na 72... to me je i "poguralo" da ponovo krenem u teretanu i pokušam ishranu dovest u red... a bome sam se i fizicki jaaakooo zapustio ! Inace... jel ima neka formula za izracunavanje bf-a? |
|
Who dares wins!
|
|
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
Ove fore izracunavanja bf-a preko stranica i sl. nisu mjerodavne, dosta dobar izbor je kaliper i one vage u ljekarnama |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
opasni
Post Options
Thanks(0)
|
a najtocnije ti je sa kaliperom, neznam odakle si ali vjerovatno imas negdje di se moze izmjeriti,,,ma htio sam ti reci ako imas visok bf da neides na masu, jer ces vecinom dobivati salo, prije se trebas sto vise spustiti bf i tek onda ici na masu...a imas na netu vjerovatno neke formule sada koliko je to tocno neznam ali mozda bude bar priblizno da mozes imati neku osnovu...
|
|
mrtav hladan
|
|
Psyho
Post Options
Thanks(0)
|
Našao sam neku Thorn-ovu formulu... ako sam dobro racunao... ispada mi -2667š.š67... necega !?
|
|
Who dares wins!
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Krivo si izracunao inace, ako dobro izracunaš, pokaže ajmo rec približno |
|
Psyho
Post Options
Thanks(0)
|
Sad mi je ispalo... 3š2.5š!?
|
|
Who dares wins!
|
|
Post Reply | Page <1 2345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |