Kreatin - Kako koristiti ? |
Post Reply |
Author | |
ady_aly
Cita FAQ Joined: 03 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Ožujak 2013 at 11:50 |
Ovako,
kupio sam kreatin u kapsulama Weider Pure Creatin 100 kapsula po 1071 mg tj. 1g. Stoji da pijem 3 na dan, tj 3 grama, a gdje sam god citao, minimalna doza je dosta veca, pa sam poprilicno zbunjen sad. Zanima me, je li bitno vrijeme kada cu popit? Da li cu piti sve od jednom ili u nekom vremenskom razmaku? I posto namjeravam samo ovaj istrositi, ne kupovati dalje, da li postoji neko zlatno pravilo uzimanja tj (moram li svaki dan, ili samo na dan treninga)? |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozz
Uzmi svaki dan po 5g poslje treninga a u dane bez treninga bilo kada
|
|
ady_aly
Post Options
Thanks(0)
|
Dakle, pijem svaki dan bez obzira imam li trening ili ne, i ako imam pijem poslije treninga po 5 kapsula ?! sta time dobijam ?? i tih 5 krhnem odjednom ili ... ?
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tak je, svih 5 odjednom.
Dobijas nesto vcu zalihu energenta za misicni rad, time i mogucnost nesto intenzivnijeg rada, te se povecava volumen micine stanice......... Ne znam sto ti ocekujes od kreatina, al ne ocekuj cuda i nista spektakularno da ce ti se desavati
|
|
ady_aly
Post Options
Thanks(0)
|
E da, jos me nesto zbunjuje, na omotu pise da pijem prije treninga :S , zasto to ? |
|
matelula
Viden/a u gymu Joined: 28 Prosinac 2012 Status: Offline Points: 295 |
Post Options
Thanks(0)
|
a neki piju samo nakon treninga, a neki i prije i poslje
|
|
No matter how many mistakes you make or how slow you progress, you are still way ahead of everyone who isn’t trying. - Tony Robbins
|
|
BBz8
Cita FAQ Joined: 25 Lipanj 2012 Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dali ga se mora bas razmutiti u vodi ili mogu stavit zlicicu kreatina u usta i poplavit vodom? :)
|
|
zipoe
Viden/a u gymu Joined: 05 Listopad 2012 Status: Offline Points: 131 |
Post Options
Thanks(0)
|
možeš i tako ako ti je teško za popit..inace moja preporuka ti je više kreatin ethyl ester nego monohidrat..prouci malo :)
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |