Kreatin monohidrat |
Post Reply | Page <123> |
Author | ||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Aha, pa to je ok, dapace, ja cesto imam takav pwm |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nikako! I evo davore samod a potvrdim tvoje pretpostavke, da ne bude rekla-kazala... 3 sam tjedna bez klasicnog pwm-a, dakle bez dex i wheya s vodom - jednostavno jedem kad dođem doma, i ajmo rec da se uvijek na kraju pocastim necim slatkim, bio to pekmez, kolac, lubenica, sladoled itd itd..konta se poanta I ja sam bio jedan od onih koji su se kunili u dex/whey pwm, ali eto, uciš dok si živ..samo što jednostavnije i cao. I da, poanta price je da i bez dex/whey/voda pwm-a nisam ništa opao u snazi, nit na kilaži u smislu nekakvog propadanja mišica itd..sve ide ko i prije, možda cak i bolje no to je druga prica. |
||
All Shall Peris
Viden/a u gymu Joined: 26 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
daj meni kreatina
|
||
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja sam skontao da ce biti samo whey bez dextroze, ali pwm nije samo whey i dex , nego svaki obrok poslije treninga, koji bi trebao biti sa nekim uh tipa riza krumpir i meso bla bla bla... |
||
mrtav hladan
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma ja cu pojest npr. krumpir, š00g mesa i jos whey sa vodom.. A
mozda bude whey cak u nekom drugom obroku.. Uglavnom, treba kome taj kreatin? |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Evo ja mjesec dana uzimam kreatin i ne mogu reci da sam primijetio nekakve rezultate koje bih sa sigurnošcu mogao pripisati kreatinu.
Imam nešto više snage, ali ne mogu odrediti koliko na to utjece kreatin, a koliko jednostavno praznici i ljeto. Na kilaži nisam dobio i nisam se napuhao. Placebo ucinak je druga prica... pošto ga nikad ranije nisam uzimao, sad mi je to malo 'fora'. Do kraja ljeta bih ga trebao potrošiti, možda se cak nešto promijeni. |
||
BorG
Viden/a u gymu Joined: 04 Lipanj 2008 Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da ne otvaram novu temu, samo jedno pitanje, za malo iskusnije ako moze, ko ne zna, nek se suzdrzi, ne zelim bit nekulturan i arogantan, samo mi treba tocan podatak. Pitanje: Uzimanje whey i kreatina u dane treninga? Ja sam do sada uzimo kreatin,glutamin i dex tik poslije treninga, a whey cca 30min poslije. Jel to ok? Koje su vase preporuke? |
||
Train Smart. Eat Right. Sleep 10 Hours a Day.
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Rokaj whey i kreatin zajedno. Ne vidim razloga zašto bi pio solo whey. |
||
BorG
Viden/a u gymu Joined: 04 Lipanj 2008 Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa na ambalazi ovog lambradinog pise, da se uzme kreatin odmah poslije treninga, zatim 30min poslije uobicajni PWM tj. whey... Al znaci nije prob. ak se uzme skupa, nema manje iskoritivosti kreatina? |
||
Train Smart. Eat Right. Sleep 10 Hours a Day.
|
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma jok, ne peri brigu neg mazni odjednom. cemu onda whey ak ga uzmeš tek za 30min a gladan si upravo sad, nakon što završi trening. Ak u pwm-u imaš neki brzi uh nema razloga da se kreatin ne iskoristi dovoljno. Ionak se monohidrat slabije iskoristi od ostalih zbog želucane kiseline no dobro. |
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
potpuno nepotreban dio..
Prije obrnuto nego ovako... najlakše ti je uzeti sve odjednom. Moje PWM izgleda ovako: 30g whey, 30g dex, š0g kreatin, 5g glutamin ljekarna |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Moj trenutni pwm: meso i krumpir ili jogurt, a whey i dex nek malo
stoje u ormaru :D |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Viden/a u gymu Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 352 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Davore slobodno baci kreatin putem pošte ako ti ne treba
|
||
Bane
Cita FAQ Joined: 02 Lipanj 2009 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 39 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A da i ja neotvaram novu temu...Zanima me da li sagorevaci
masti djeluju stvarno i isplati li se to uzeti....Cisto da mi misici budu vidljiviji......HVALA |
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
što dalje od toga. |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Bane
Cita FAQ Joined: 02 Lipanj 2009 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 39 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
sTA STO DALJE OD TOGA?
Zanima me samo da li to topi masti ili ne? Radi li ili ne? |
||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |