Kreatin monohidrat |
Post Reply | Page <123 |
Author | ||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
jbt radi ak si npr. na š0, šš% bf-a i kad oceš defku dovest do kraja, dakle šecer na kraju, u tom smislu može, cisto da ti pomogne izgurati treninge do kraja i da smanji apetit i to ne svaki fat burner i sigurno ne bilo kakav ak si fat f**k nema ti pomoci i od cijele kutije fat burnera |
||
BorG
Viden/a u gymu Joined: 04 Lipanj 2008 Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja sam koristio... prolabov l-carnitine... gle ima koristi, ali jedino ako vjezbas ko lav, a hranis se ko mis... daje energiju da izguras puno vise nego sto mozes i ako izbacis potpuno jednostavne UH, bit ce efekta... gledaj to ovako, djeluje kad ostvaris sve preduslove za to u sustini ti pomaze da prilkom treninga pokrenes potrosnju skladistenih masti... al treninzi moraju bit bas zestoki... 85% trening, š5% fat burner... sam pokrenes gubitak masti, tj. mrsanje i onda te fb samo malo jos pogura u tome |
||
Train Smart. Eat Right. Sleep 10 Hours a Day.
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne bih se složio, ja treniram ko lav a jedem kao slon, doslovno. Nikad nisam imao bolje rezultate na defki, za nekih mjesec dana skinuo sam 6 cm u struku pa ti vidi |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a vid sonera što odmah napada cim netko nije na g-fluxu dobro je borg napisao, slažem se, jer obicno za onaj final touch moraš bit nisko s kalorijama i visoko s potrošnjom |
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne napadam ja nikog, g-flux me preporodio, doslovno A neznam, ja još nisam na kraju defke (zapravo nikad nit necu bit, nije mi cilj neka extremna definicija). Znam da na kraju treba bit nisko s kcal i viskokim volumenom treninga i aktivnosti, ali ja cak ni tad nebi uzimao l-carnitin, ef/cof stack bi bolje odradio taj posao, znaš i sam |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma jasno soneru sam moraš pazit da ne zbunimo naše nove nade s ovim informacijama
|
||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jbt pa to su osnove bb-a BTW, danas su mi rekli da sam jak |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pijem kreatin, jedem puunoo, treniram jos vise, i tezina lagano pada
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ti cas poklanjas kreatin,cas pijes. odluci se |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vec ja kupio novi... Nema onoga vise... A neznam ni sam sto cu dobit od kreatina... |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |