Kreatin problem |
Post Reply |
Author | |
svidov00
Cita FAQ Joined: 07 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 27 Lipanj 2014 at 18:46 |
Jedno pitanje vezano za kreatin. Koristio sam prije godinu dana kreatin kapsule od multipowera(žuta boca), i mislim da sada imam jedan problem. Znam da sam vjerojatno krivo koristio jer sam čuo da nebi smjeli piti mlijeko 1h prije ili poslije kreatina, a nisam se toga baš držao uvijek. I dakle, nakon 2mj. korištenja sam se razbolio (prehlada,viroza) i naglo sam prestao koristiti taj proizvod jer sam bio bolestan 3,4 tjedna. Nakon što sam ozdravio jedno vrijeme (možda mjesec, dva) bavio sam se samo košarkom i nakon svega toga imam problem sa prekomjernim znojenjem, posebno u području lica. Imam osjećaj da mi se poremitila hormonalna ravnoteža jer mi se malo masnog tkiva nakupilo na prsima (koje se teško skida, prije ga je bilo više, sad je ajmo reć ok), manje se znojim u zadnjih par mjeseci po licu, ali opet se zna pojaviti. Sad me zanima jel itko zna više o tome? Jel stvarno riječ o krivoj uporabi il nečem drugom? Očito je da mi centar za termoregulaciju nije kako treba. Hvala
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |