kreatin sa viskom kilograma |
Post Reply |
Author | |
thebratMEMA
Cita FAQ Joined: 28 Ožujak 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 28 Ožujak 2011 at 19:23 |
Visok sam š76-š77 imam 78kg treniram relativno dugo (3-4
god sa prekidima) vecinom kucna teretana (gladiator, vratilo, razboj, sklekovi, trbusnjaci, bucice, udaranje u vrecu) i trcanje. Medjutim i dalje imam viska kilograma.. Pa sam mislio da probam kreatin za kojeg kazu da ce dati malo na masi i snazi i da redukujem ishranu, i tako dodjem do zeljene mase i intenzivnijim treningom poradim na topljenju kilograma? hvala unaprijed na odgovorima. |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mislim da predugo treniraš s preslabim rezultatima.. bez uvrede
Prvo obrati pažnju na trening i prehranu, jer vjerovatno tu nešto ne štima.. kreatin možeš uzimati, ali ako ne središ prehranu i trening, nece ti ciniti razliku pukni sliku da vidimo stanje i napiši kako treniraš i hraniš se, tako cemo ti najbolje pomoci ;) |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
thebratMEMA
Cita FAQ Joined: 28 Ožujak 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
fora je sto su rezultati dobri imam misica ledja noge ruke ali stomak je sjban totalno.. osjecam trbusnjake ali ispod dosta sala.. |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Reko ti je Illy, baci slike pa cemo komentirati.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |