Kreatin |
Post Reply | Page 12> |
Author | |||
Matejko
Cita FAQ Joined: 20 Studeni 2013 Location: Vinkovci Status: Offline Points: 54 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 10 Sijecanj 2014 at 00:03 |
||
Pozdrav fitovci :D
Ovako krenuti cu opet u teretanu sad za par dana kada krene skola, da se definiram. Prehranu sam dotjerao full i sada planiram uzeti kreatin pa bih htjeo cuti vasa misljenja o tomu, dali je dobro ili ne? |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ovisi koji kreatin.. ako uzmes monohidrat, navuc ce ti vodu, pa ces malo "okrugliji" bit.. i kreatin bi bilo preporucljivo uzet nakon nekoliko mjeseci treninga kad vec dosegnes neku snagu, a ne cim se iznova krene s vjezbanjem..
Kreatin kao suplement je zapravo odlican.. uopce nema dvojbe.. povecava snagu i volumen misica.. ja trenutno pijem kreatin etil ester.. javim rezultate kroz 2,3 mj.. |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
Domo96
Viden/a u gymu Joined: 25 Travanj 2013 Location: Rab Status: Offline Points: 187 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pro 10 creatin jel dobar? Nekako je jeftin pa sumljam u kvalitetu? I dali je bolje monohidrat ili neku mješavinu više vrsta? HVALA
|
|||
manifike
Cita FAQ Joined: 11 Ožujak 2014 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Imam jedno pitanje bildam 1 mj. I sad bi htio uzeti kreatin. Imam 14 god dali bi mi štetilo našao sam jedan kreatin 115kn 2.5kg maltodextrin dali mi se to isplati uzeti jer nemam.Novce //na bacanje i dali mogu piti samo kreatin
|
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Manifike, kreatin ti ne može štetiti. Maltodextrin, kojeg si spomenuo, nije kreatin već kompleksni ugljikohidrat. Ovo je creatine i to najpovoljniji trenutno: Edited by Zoki - 11 Ožujak 2014 at 20:54 |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
nemoj žuriti s kupnjom suplemenata, pogotovo u tim godinama, radije uloži u 3-4 kg pilećih/purećih prsa ili u junetinu nego u kreatin, ako pravilno treniraš i zravo jedeš u tim godinama s ulaskom u pubertet i porastom testosterona ne bi trebao imati problema ;), samo za rezultate ćeš morati pričekati kojih 2-3 mjeseca i držati se plana koji imaš
|
|||
manifike
Post Options
Thanks(0)
|
||
Znači najbolje da uzmem kreatin monohidrat i koliko će mi trebati da dobijem neke rezultate i mogu lili piti samo kreatin
|
|||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
A da poslušaš Markana najprije što ti je napisao :) ?
|
|||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|||
manifike
Post Options
Thanks(0)
|
||
A ako nepijem ništa od suplelemnata moram vježbati ssvaki drugi dan ili svaki dan
|
|||
Domo96
Viden/a u gymu Joined: 25 Travanj 2013 Location: Rab Status: Offline Points: 187 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Meni kreatin(monohidrat)nis nije djelovao,pio sam ga mjesec dana...samo sam pare bacio umjesto da sam si whey ili nesto kupio -.- haha
Edited by Domo96 - 11 Ožujak 2014 at 21:12 |
|||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Oprosti ali danas si mi ulijepšao dan sa ovim komentarom MOLIM?
|
|||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|||
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
||
Jesi siguran ;) ?
|
|||
Rodjen si s potencijalom
|||
Domo96
Post Options
Thanks(0)
|
||
100%,ne vidim nikakvu razliku ni na treningu ni na misicima.. :/ |
|||
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
a da ti otvoriš svoju temu i tamo napišeš godine visinu težinu, trening, prehranu i ciljeve pa ćemo ti pomoći je me čudi da u tim godinama ne vidiš napredak, imaš na podforumu transformiraj se rubriku pa napravi temu i napiši sve ovo pa ćemo vidjet ;)
|
|||
Domo96
Post Options
Thanks(0)
|
||
Moze hvala :)
|
|||
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pa i nije svrha kreatina da se vidi na mišićima
|
|||
Rodjen si s potencijalom
|||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |