Krecemo s mršavljenjem!!!!! |
Post Reply ![]() |
Page <1234> |
Author | |
esawyer ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 17 Srpanj 2013 Status: Offline Points: 19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Preporucujem INSANITY program.
![]() |
|
..Du bist niemals zu alt, um ein weiteres Ziel zu setzen oder einen neuen Traum zu träumen... :)
|
|
![]() |
|
Novamladamamauformi ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 20 Prosinac 2012 Location: millbrae, ca Status: Offline Points: 214 |
Hej! Breskvice evo i mog jedng savjeta svaki dan si pisi dnevnik hrane i nakon svakog zavrsenog tjedna, lijeo ga procitaj i na jedan komad papira napisi sve sto bi htijela promijeniti i dodati sve sto se tice hrane i vjezbe. I jos nesto ako ti je nesto blizu nemoj ici sa autom hodaj i to ce ti jako pomoci. Popij si zeleni i zuti caj jako su dobri za ciscenje organizma. Puseee i sretno... ti to mozesss ti si jaka.
|
|
if you fly high and if you dream big then your results are tremendous
|
|
![]() |
|
Novamladamamauformi ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 20 Prosinac 2012 Location: millbrae, ca Status: Offline Points: 214 |
Nesto sam ti zaboravila napisati ti jako puno tekucine. Ovdje u americi preporucuju da prije svakog obroka pipijes casu vode oko 150 do 200 cisto za hidratizaciju.
|
|
if you fly high and if you dream big then your results are tremendous
|
|
![]() |
|
bacvica ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 28 Srpanj 2013 Status: Offline Points: 10 |
|
|
![]() |
|
bacvica ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 28 Srpanj 2013 Status: Offline Points: 10 |
Breskvica ja danas krecem. idem se upisati u teretanu ali neznam šta da jedem, vidim da si se ti vec ufurala pa pliz koji savjet, hvala |
|
![]() |
|
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
![]() |
|
Ok, sama sam si složila jelovnik, tj uz pomoc svih vas ovdje a sad molim da mi neko savjetuje kako cu sa vježbama. Naime da li je dovoljna teretana ili moram još nešto uz to, hvala
|
|
![]() |
|
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Teretana i nije inace nuzna, ali ako ides super.. slozi si 3 x tjedno full body treninge, te neposredno nakon njih bicikla pol sata...
https://www.fitness.com.hr/vjezbe/programi-treninga/Full-body-trening.aspx |
|
|
|
![]() |
|
davore a sa cim da utegnem te kobasicice koje imam po sebi osim sa teretanom, pliz, nisam baš vicna pa mi fakat dobro dodju savjeti. Nisam nikad bila debela a sad unazad dvije godine mi se nešto pobrckalo pa sam natukla 10 kg..............mislim da se razumijemo nisam ih natukla od vode, naprosto jedem i metabolizam mi je postao usporen i dovelo je do ovog stanja, 10 kg viška
|
|
![]() |
|
Samo ti odradi full body treninge, bjezi od sprava i drz se obicnih utega, i to je to...
npr. Cucanj 4x8 Veslanje u pretklonu sipkom 3x10 Bench press sipkom 12,10,8 Vojnicki potisak bucicama 3x8 Biceps pregib sipkom 2x12 Triceps ceoni potisak sipkom 2x12 Prije svake vjezbe napravit zagrijavanje sa malom tezinom, 15-20 ponavljanja Trbusnjaci 3x25 30min bicikla |
|
|
|
![]() |
|
White_Insane ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Sve oke al mislim da u startu prvih 2 tjedna ti niti ne treba bicikla.
Dosta ce biti šok za tijelo samo pocet se kretat po ovim vrucinama i radit utege sa umjerenim težinama. |
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
![]() |
|
ajme ljudi kako sam napeta, u 20h idem u teretanu, doruckovala sam jedno integralno pecivo ali kak sam rucala........užas, naravno rucala sam najnormalnije kao da nisam cijelu noc imala psihicke pripreme. Jedino se nadam da mi je taj rucak bio zadnje jelo danas, dobro malo lubenice, pa hladi mi se vec.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bucka1990 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 11 Veljaca 2013 Status: Offline Points: 55 |
Evo samo da ti pozelim srecu i svi smo uz tebe.
Mogu reci da znam kako ti je;-) bila sam u istoj situaciji kao ti, prije 9mj. Kupila vagu, jer do tada nisam bila ni svjesna svoje tezine.... Kupim vagu, kad ono 85,5kg na mojih jadnih 155cm... Okrecem novu stranicu, pocinjem s drugacijom prehranom, vise kretanja...i eto ga, sada imam 67kg. Jis uvijek imam par kg viska, najvise u guzi, al nije to vise tako strasno... O porastu samopouzdanja ti ne moram ni pricati.. A koliko sam jaca i izdrzljivija ... Sad isla uz brijeg gdje bih prije stala 3puta prije vrha i sva se oznojila..sad ga prosla bez beda... Inace dosta vazna je i podrska okoline, pogotovo ako zivis s roditeljima, pa mama kuha...znaci nema. Vise onih dtarih dobrih zaprski s litrama ulja i brasna...od mesa jjedem 99%piletinu...i tako... |
|
![]() |
|
siky13 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 30 Srpanj 2013 Status: Offline Points: 1 |
zdravo žene :)
pridružujem se borbi, ocekujem kritike i savjete. skinula sam i vratila 15 kg.. isprika nema.. idemo oštro :D :* |
|
178 com,85kg
1.cilj: 80kg |
|
![]() |
|
Breskvica ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 26 Srpanj 2013 Status: Offline Points: 12 |
evo da se ukratko javim...za sada je sve ok...trudim se jesti zdravo i mogu reci da je za sada dobro...kad sam gladna pojedem neko voce ili jogurt...no danas sam se vagala i ni grama nisam skinula a prošlo je
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |