New Posts New Posts RSS Feed - Krecemo s mršavljenjem!!!!!
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Krecemo s mršavljenjem!!!!!

Post Reply Post Reply Page  <1234>
Author
esawyer View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote esawyer Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28 Srpanj 2013 at 23:22
Preporucujem INSANITY program.
..Du bist niemals zu alt, um ein weiteres Ziel zu setzen oder einen neuen Traum zu träumen... :)
Back to Top
Novamladamamauformi View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Novamladamamauformi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Srpanj 2013 at 04:30
Hej! Breskvice evo i mog jedng savjeta svaki dan si pisi dnevnik hrane i nakon svakog zavrsenog tjedna, lijeo ga procitaj i na jedan komad papira napisi sve sto bi htijela promijeniti i dodati sve sto se tice hrane i vjezbe. I jos nesto ako ti je nesto blizu nemoj ici sa autom hodaj i to ce ti jako pomoci. Popij si zeleni i zuti caj jako su dobri za ciscenje organizma. Puseee i sretno... ti to mozesss ti si jaka.
if you fly high and if you dream big then your results are tremendous
Back to Top
Novamladamamauformi View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (1) Thanks(1)   Quote Novamladamamauformi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Srpanj 2013 at 04:33
Nesto sam ti zaboravila napisati ti jako puno tekucine. Ovdje u americi preporucuju da prije svakog obroka pipijes casu vode oko 150 do 200 cisto za hidratizaciju.
if you fly high and if you dream big then your results are tremendous
Back to Top
bacvica View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote bacvica Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Srpanj 2013 at 07:42
Originally posted by Breskvica Breskvica wrote:

:-* samo da sve sretno zavrsi...daj Boze da imam snage za to..i da uspijem! a ako dozivim i to da napokon idu te kile d

olje...nitko sretniji od mene.. :-D
Evo cure ja sam nova pa pliz svi savjeti i podrške ce mi dobro doci. Debela sam ko k....., nesretna do ludila i sad nakon 2 godine ( od sutra sam na dijeti ), sutra dodje i prodje i ja sam opet naravno od sutra na dijeti i tako do dana današnjeg. Sad mi je zbilja dosta, pomagajte
Back to Top
bacvica View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote bacvica Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Srpanj 2013 at 07:51
Originally posted by Breskvica Breskvica wrote:

drage moje hvala vam na vasim rjecima...pokusat cu cim vise ppisati o sebi i kako napredujem.moje jedenje do sada je bilo grozno...jela sam stalno i nabrzinu jer stalno moram trcati za sinom...moj dan izgleda da sam u skoli od 8 do 2...nakon posla dovrsavam rucak, brinem za muza i dijete, obavljam kucanske poslove...jedem sve i svasta...osim slatkoga...to bas nisam ljubitelj...znam zvuci cudno ali vise volim slane stvari...moj problem je isto kaj jedem previse kruha...i to bijeloga...evo safa 4 dana pazim i jedem ovako: ujutro sam jela savijacu od sira pa poslije voce, nakon toga rucak kupus i fazol
..mali tanjur i zlicu krumpira na leso...nakon toga sam jela jogurt i nananu i oko 18 sati tikvice i krastavce...eto toliko o jedenju danas...i moram priznat da mi nije bas jako krulilo...e da i cijeli dan k
recim kucu :-D

Breskvica ja danas krecem. idem se upisati u teretanu ali neznam šta da jedem, vidim da si se ti vec ufurala pa pliz koji savjet, hvala
Back to Top
davor23 View Drop Down
The Boss
The Boss

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote davor23 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Srpanj 2013 at 08:55
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
Back to Top
bacvica View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote bacvica Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Srpanj 2013 at 13:34
Ok, sama sam si složila jelovnik, tj uz pomoc svih vas ovdje a sad molim da mi neko savjetuje kako cu sa vježbama. Naime da li je dovoljna teretana ili moram još nešto uz to, hvala
Back to Top
davor23 View Drop Down
The Boss
The Boss

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote davor23 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Srpanj 2013 at 13:45
Teretana i nije inace nuzna, ali ako ides super.. slozi si 3 x tjedno full body treninge, te neposredno nakon njih bicikla pol sata...

https://www.fitness.com.hr/vjezbe/programi-treninga/Full-body-trening.aspx
Back to Top
bacvica View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote bacvica Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Srpanj 2013 at 14:31
davore a sa cim da utegnem te kobasicice koje imam po sebi osim sa teretanom, pliz, nisam baš vicna pa mi fakat dobro dodju savjeti. Nisam nikad bila debela a sad unazad dvije godine mi se nešto pobrckalo pa sam natukla 10 kg..............mislim da se razumijemo nisam ih natukla od vode, naprosto jedem i metabolizam mi je postao usporen i dovelo je do ovog stanja, 10 kg viška
Back to Top
davor23 View Drop Down
The Boss
The Boss

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote davor23 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Srpanj 2013 at 14:55
Samo ti odradi full body treninge, bjezi od sprava i drz se obicnih utega, i to je to...

npr.

Cucanj 4x8
Veslanje u pretklonu sipkom 3x10
Bench press sipkom 12,10,8
Vojnicki potisak bucicama 3x8

Biceps pregib sipkom 2x12
Triceps ceoni potisak sipkom 2x12

Prije svake vjezbe napravit zagrijavanje sa malom tezinom, 15-20 ponavljanja

Trbusnjaci 3x25

30min bicikla
Back to Top
White_Insane View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote White_Insane Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Srpanj 2013 at 16:30
Sve oke al mislim da u startu prvih 2 tjedna ti niti ne treba bicikla.
Dosta ce biti šok za tijelo samo pocet se kretat po ovim vrucinama i radit utege sa umjerenim težinama.
Life is a journey full of adventures !!
Back to Top
bacvica View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote bacvica Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Srpanj 2013 at 17:50
ajme ljudi kako sam napeta, u 20h idem u teretanu, doruckovala sam jedno integralno pecivo ali kak sam rucala........užas, naravno rucala sam najnormalnije kao da nisam cijelu noc imala psihicke pripreme. Jedino se nadam da mi je taj rucak bio zadnje jelo danas, dobro malo lubenice, pa hladi mi se vec. uf samo da krenem.ak se budem kaj jadala, a nadam se da necu.......
Back to Top
bacvica View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote bacvica Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Srpanj 2013 at 18:27
Originally posted by davor23 davor23 wrote:

Samo ti odradi full body treninge, bjezi od sprava i drz se obicnih utega, i to je to...

npr.

Cucanj 4x8
Veslanje u pretklonu sipkom 3x10
Bench press sipkom 12,10,8
Vojnicki potisak bucicama 3x8

Biceps pregib sipkom 2x12
Triceps ceoni potisak sipkom 2x12

Prije svake vjezbe napravit zagrijavanje sa malom tezinom, 15-20 ponavljanja

Trbusnjaci 3x25

30min bicikla

hvala ti, javim se danas poslje teretane

Back to Top
bucka1990 View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote bucka1990 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30 Srpanj 2013 at 09:23
Evo samo da ti pozelim srecu i svi smo uz tebe.
Mogu reci da znam kako ti je;-)
bila sam u istoj situaciji kao ti, prije 9mj. Kupila vagu, jer do tada nisam bila ni svjesna svoje tezine....
Kupim vagu, kad ono 85,5kg na mojih jadnih 155cm...
Okrecem novu stranicu, pocinjem s drugacijom prehranom, vise kretanja...i eto ga, sada imam 67kg.
Jis uvijek imam par kg viska, najvise u guzi, al nije to vise tako strasno...
O porastu samopouzdanja ti ne moram ni pricati..
A koliko sam jaca i izdrzljivija ...
Sad isla uz brijeg gdje bih prije stala 3puta prije vrha i sva se oznojila..sad ga prosla bez beda...
Inace dosta vazna je i podrska okoline, pogotovo ako zivis s roditeljima, pa mama kuha...znaci nema. Vise onih dtarih dobrih zaprski s litrama ulja i brasna...od mesa jjedem 99%piletinu...i tako...
Back to Top
siky13 View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote siky13 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30 Srpanj 2013 at 19:31
zdravo žene :)
pridružujem se borbi, ocekujem kritike i savjete.
skinula sam i vratila 15 kg.. isprika nema.. 
idemo  oštro :D :*
178 com,85kg
1.cilj: 80kg
Back to Top
Breskvica View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Breskvica Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31 Srpanj 2013 at 15:17
evo da se ukratko javim...za sada je sve ok...trudim se jesti zdravo i mogu reci da je za sada dobro...kad sam gladna pojedem neko voce ili jogurt...no danas sam se vagala i ni grama nisam skinula a prošlo je nekih tjedan dana...ali nema veze kad prodjemjesec dana e onda ce valjda nešto dolje inace jucer nisam stigla na orbitrek jer sam cijeli dan bila na putu...pa me to malo brine ali sam pokušala cim više hodati...no glavu gore, pocastila sam se novom frizurom i odmah sam si nice ahhh
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <1234>
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.