Krenula i ja ;) |
Post Reply | Page <1 13141516> |
Author | |
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
ako imaš wheya, uvijek imam biskvit |
|
cookies are for pussies
|
|
iwy55
Viden/a u gymu Joined: 23 Rujan 2013 Status: Offline Points: 101 |
Post Options
Thanks(0)
|
E wheya nemam joooš...
Prošlo me jucer, ionak sam kasno išla doma... Danas sam jako loša- uzela sam na posao sam 4 banane i to bum jela dok ne dodjem doma |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Banana diet? Moglo je to i bolje, no....ajde, šta sada....moraš li baš sve banane skršit? Što si do sada jela, samo to?
Edited by Gym_girl - 16 Listopad 2013 at 14:04 |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
iwy55
Post Options
Thanks(0)
|
Do sad sam pojela 1. Bila sam na sastanku od jutra pa do sad i sad slijedi još jedan dugometražni..
Danas frcaju iskre pa ne stignem jest Svakak bum skršila još 2 dok pem doma |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
So...kako je onda izgledao dan na kraju? |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
iwy55
Post Options
Thanks(0)
|
j....
Pojela do doma još 1 bananu, stigla u 10 i onda skršila 2 kom piletine+šampinjoni+kuhana brokula i ravno tuširanje i spavanac.... |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Što fali ovome
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
iwy55
Post Options
Thanks(0)
|
Ne fali niš osim kaj je bilo j....
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hahah sad još više ne kužim
Šta je j.... i onda taj smajl...hrana neka? koja je cenzurirana da ju ne izgovaraš što si pojela, ili? hahaha
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
iwy55
Post Options
Thanks(0)
|
Ma neeeee, na poslu jucer, pa se povezalo lijepo sa pojedenih 2 banane od jutra pa dok nisam došla doma
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
UU banane...meni je to neki brzi obrocic dobro ti dodje ako ništa ne stigneš kupiti..kupim kilu banana posni i papam u gradu... snadješ se ;)
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
iwy55
Post Options
Thanks(0)
|
Joj ja bi banane mogla jesti svaki dan od 0-24...njam!
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Razumijem te :D
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
malenaa
Cita FAQ Joined: 09 Listopad 2012 Status: Offline Points: 71 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa kad su fineee |
|
zeusko87
Viden/a u gymu Joined: 12 Rujan 2013 Location: sisak Status: Offline Points: 406 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja bih mogao živjeti na bananama, najradije bi pojeo 2-3 kile svaki dan. najdraže su mi voce bez ikakve konkurencije i obožavam sve u cemu ih ima. uostalom i whey sam morao uzeti s okusom banane
|
|
Never give up
|
|
iwy55
Post Options
Thanks(0)
|
Danas:
D- zobene + mlijeko MO- banana R- rižoto sa šampinjonima i piletinom+cikla MO- jogurt+kikiriki V- radit cemo domace raviole pa cu danas malo zgriješiti s raviolima i malo umaka od vrhnja sa smanjenim udjelom masnoce |
|
Post Reply | Page <1 13141516> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |