Krenula i ja ;) |
Post Reply ![]() |
Page <12345 16> |
Author | |
mettasttaza ![]() The Boss ![]() ![]() Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I sad pitanje (OPET )
![]() Da li bi bilo OK za dorucak ispeci palacinke od zobenih (zobene,mlijeko,jaja,malo soli) i lijepo si na njih namazati posnog i tu i tamo šniticu purece? ![]() Ne vidim razlog zašto ne :) Odlicno
![]() |
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
![]() |
|
iwy55 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 23 Rujan 2013 Status: Offline Points: 101 |
mmmmmmmm....
Woooooohoooo!! |
|
![]() |
|
avangarde ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
![]() ![]() ![]() |
|
cookies are for pussies
|
|
![]() |
|
iwy55 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 23 Rujan 2013 Status: Offline Points: 101 |
S voooooocem- odlicna ideja, mljac!
Mislila sam samo meso jest u subotu, makar sad kad si spomenula raženi, u biti mogu uzeti koju šniticu svojeg kruha, i to bum si domaci ispekla ![]() E a dal je OK u ovoj prehrani domaci kruh od integralnog bracna u koji stavljam samo malo soli, mlaku vodu i kvasac? Btw. da li postoji kakva "zdravija" zamjena za kvasac? |
|
![]() |
|
avangarde ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
jes, ja si pravim sa graham brasnom, malo soli, voda i kvasac i bude super ![]() ![]() Edited by avangarde - 30 Rujan 2013 at 14:18 |
|
cookies are for pussies
|
|
![]() |
|
da, postoji, zove se AGAR ili tako nekako, ja ga nisam koristila, moje kolegica vegetarijanka je ali je jako skup
Edited by avangarde - 30 Rujan 2013 at 14:22 |
|
cookies are for pussies
|
|
![]() |
|
ups, ne u krivu sam, on je zamjena za želatinu
![]() ![]() |
|
cookies are for pussies
|
|
![]() |
|
![]() Nekad možda i pivo ![]() Ma bum onda kvasac koristila! Al integralno brašno je OK, jel? I naravno, u kruhu malo more sjemenki ![]() Danas sam ponijela rucak na posao (piletina+šampinjoni+brokula- sve kuhano) i sad neznam kaj bi pojela za veceru. Tuna možda? I malo bjelanjaka? Neznam kaj bi, malo mi se sad poremetio raspored obroka s ovim nošenjem u ured... |
|
![]() |
|
neznam kakvo je to integralno, ja prvo pogledam sastav kad pise integralno jer cesto oni tu svast nest ubace, na kraju ispadne da je 90% bijelog brasna, a 10% razenog. Zato ja radim s cistim razenim ili graham. Ja ne stavljam previse sjemenki zbog masti, eventualno gore pospem suncokret ili sezam. Pa zast ne, tuna u vodi iscjedis, pomješaš s 1 jajetom i 2 bjelanjka i napraviš si palacinku od tune
![]() ![]() |
|
cookies are for pussies
|
|
![]() |
|
Ti si fakat puna ideja! Palacinka od tune, vec mi sline cure!!
A to cisto raženo i graham mogu kupiti ovak, npr. u Sparu? Nisam nikad baš pozornost obracala pa neznam dal ima... E a kaj je s alkoholom? Taman se u firmi pokrenula zezancija na temu alkohola na "team buildingu", svi se bruse kak ce piti i baš mi skomentira kolegica da ja nesmijem ništ jer cu si uništiti sav trud. Znam da je alkohol odvratno kalorican, ali bi li tolko pogrešno bilo popiti koju (par) caša vina? |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ima za kupit i cisto raženo i graham u intesparu. A ne znam šta da ti kažem za alkohol, znaš sve i sama..al caša do dvije cistog crnog vina nece nikog ubit pa ni tebe ![]() ![]() Edited by avangarde - 30 Rujan 2013 at 15:32 |
|
cookies are for pussies
|
|
![]() |
|
Vidjet cu kakva ce biti atmosfera, pa možda i popijem koju cašu, al mislim da necu ništa, probat cu piti samo vodu i malo papati
![]() |
|
![]() |
|
evo sta ja radim kad idem na neko slavlje koje je npr. navece. Cijeli dan jedem P+povrce+malo zdravih masti, popijem 1 ili 2 sheakea i na taj nacin osiguram da sam unijela dovoljno proteina za taj dan u slucaju da na slavlju nece biti proteina
![]() ![]() ![]() |
|
cookies are for pussies
|
|
![]() |
|
Odlican savjet...
Mislim da cu se moci držati reda i obavit to kak spada ![]() |
|
![]() |
|
javi kako je proslo ![]() |
|
cookies are for pussies
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12345 16> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |