Krenula i ja ;) |
Post Reply | Page <12345 16> |
Author | |
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
I sad pitanje (OPET ) :
Da li bi bilo OK za dorucak ispeci palacinke od zobenih (zobene,mlijeko,jaja,malo soli) i lijepo si na njih namazati posnog i tu i tamo šniticu purece? Ne vidim razlog zašto ne :) Odlicno
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
iwy55
Viden/a u gymu Joined: 23 Rujan 2013 Status: Offline Points: 101 |
Post Options
Thanks(0)
|
mmmmmmmm....
Woooooohoooo!! |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
možeš ujutro i s vocem praviti iste te palacinke, samo u smjesu dodaš borovnice npr. i bacis na tavu..divota za nepce ja isto neki dan imala "team building" u Baranji pa sam ponijela svoju integralnu tjesteninu i raženi, a ostalo meso sam tamo jela |
|
cookies are for pussies
|
|
iwy55
Post Options
Thanks(0)
|
S voooooocem- odlicna ideja, mljac!
Mislila sam samo meso jest u subotu, makar sad kad si spomenula raženi, u biti mogu uzeti koju šniticu svojeg kruha, i to bum si domaci ispekla E a dal je OK u ovoj prehrani domaci kruh od integralnog bracna u koji stavljam samo malo soli, mlaku vodu i kvasac? Btw. da li postoji kakva "zdravija" zamjena za kvasac? |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
jes, ja si pravim sa graham brasnom, malo soli, voda i kvasac i bude super pa da, ja sam uvijek za to da se dan zapocinje sa vockom- brzi šeceri su idealni nakon cjelonocnog posta i tijelo ce ti biti zahvalno. Mozes ti jesti i ovu slanu varijantu ppa odmah iza pojest jednu vocu i opet super..ili je jednostavno ubacis u palacinke Edited by avangarde - 30 Rujan 2013 at 14:18 |
|
cookies are for pussies
|
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
da, postoji, zove se AGAR ili tako nekako, ja ga nisam koristila, moje kolegica vegetarijanka je ali je jako skup
Edited by avangarde - 30 Rujan 2013 at 14:22 |
|
cookies are for pussies
|
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
ups, ne u krivu sam, on je zamjena za želatinu za kvasac jedina zamjena je pivo..a sad šta je bolje pivo ili kavasac to procijeni sama
|
|
cookies are for pussies
|
|
iwy55
Post Options
Thanks(0)
|
Nekad možda i pivo Ma bum onda kvasac koristila! Al integralno brašno je OK, jel? I naravno, u kruhu malo more sjemenki Danas sam ponijela rucak na posao (piletina+šampinjoni+brokula- sve kuhano) i sad neznam kaj bi pojela za veceru. Tuna možda? I malo bjelanjaka? Neznam kaj bi, malo mi se sad poremetio raspored obroka s ovim nošenjem u ured... |
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
neznam kakvo je to integralno, ja prvo pogledam sastav kad pise integralno jer cesto oni tu svast nest ubace, na kraju ispadne da je 90% bijelog brasna, a 10% razenog. Zato ja radim s cistim razenim ili graham. Ja ne stavljam previse sjemenki zbog masti, eventualno gore pospem suncokret ili sezam. Pa zast ne, tuna u vodi iscjedis, pomješaš s 1 jajetom i 2 bjelanjka i napraviš si palacinku od tune dodaš hrpu povrca, malo maslinovog i etogac
|
|
cookies are for pussies
|
|
iwy55
Post Options
Thanks(0)
|
Ti si fakat puna ideja! Palacinka od tune, vec mi sline cure!!
A to cisto raženo i graham mogu kupiti ovak, npr. u Sparu? Nisam nikad baš pozornost obracala pa neznam dal ima... E a kaj je s alkoholom? Taman se u firmi pokrenula zezancija na temu alkohola na "team buildingu", svi se bruse kak ce piti i baš mi skomentira kolegica da ja nesmijem ništ jer cu si uništiti sav trud. Znam da je alkohol odvratno kalorican, ali bi li tolko pogrešno bilo popiti koju (par) caša vina? |
|
iwy55
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
ima za kupit i cisto raženo i graham u intesparu. A ne znam šta da ti kažem za alkohol, znaš sve i sama..al caša do dvije cistog crnog vina nece nikog ubit pa ni tebe nemojte tako fatalno shvacati stvari-"na dijeti sam pa nesmijem ništa inace ako pojedem upropastila sam sve..a kad sam vec sve upropastila onda cu nastavit jesti dokle god stane" - to je krivo razmišljanje. Pojedi i popij u granicama normale, trudi se da to bude najbolji i najzdraviji izbor i idemo dalje, sutra je novi dan, držiš se svog jelovnika i treninga i kao da ništa nije bilo Edited by avangarde - 30 Rujan 2013 at 15:32 |
|
cookies are for pussies
|
|
iwy55
Post Options
Thanks(0)
|
Vidjet cu kakva ce biti atmosfera, pa možda i popijem koju cašu, al mislim da necu ništa, probat cu piti samo vodu i malo papati
|
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
evo sta ja radim kad idem na neko slavlje koje je npr. navece. Cijeli dan jedem P+povrce+malo zdravih masti, popijem 1 ili 2 sheakea i na taj nacin osiguram da sam unijela dovoljno proteina za taj dan u slucaju da na slavlju nece biti proteina Onda navece jedem sve u ogranicenim kolicinama naravno. S obzirom da tijekom dana nisi unjela previse kcal s proteinima i povrcem nema previse bojazni da ces prekrdasit s kcal taj dan..osim ako naravno ne divljas eto, probaj tako ili kako ti vec odgovara, samo nemoj osjecat se poslije kao da si sve krivo napravila
|
|
cookies are for pussies
|
|
iwy55
Post Options
Thanks(0)
|
Odlican savjet...
Mislim da cu se moci držati reda i obavit to kak spada |
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
javi kako je proslo |
|
cookies are for pussies
|
|
Post Reply | Page <12345 16> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |