Krenula jucer.... |
Post Reply |
Author | |
tanblaze
Cita FAQ Joined: 22 Veljaca 2013 Location: labin Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Veljaca 2013 at 08:06 |
Pozdrav svima,
evo ja sam jucer krenula u teretanu s jednom frendicom (sportašicom) koja me gazila 2 sata i 15 min... Ali danas sam ok, i danas opet idem...valjda cu preživjet. Morala bi smršavit jedno 10-ak kg, pa moram od negdje krenut...razmišaljam o 2-3 dana teretane ostalo trcanje i bike... Ma mogu ja to bez beda... |
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobrodošla,
znam da ti frendica hoce najbolje al sve preko 60 minuta u teretani je previše, 60 minuta intenzivnog rada 3 puta tjedno i to trening cijelog tijela cini cuda uz sredjenu prehranu, kad dodje toplije vrijeme onda razmišljaj o trcanju i biciklu ali na cistom zraku u teretani se po meni to ne isplati nadam se da ceš uspjet :) |
|
fittyp
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2013 Location: Vodnjan Status: Offline Points: 292 |
Post Options
Thanks(0)
|
Cisto sumnjam da ju je konstantno gazila tih 2 i pol sata,jer da je,pala bi dole
Vjerovatno je to bilo laganini sa pauzama. Uglavnom Markan ti je dobro rekao.Uzmi si malo vremena i citaj tu na forumu što se tice prehrane i vježbi.Sve ce ti biti jasnije kroz par dana.10 kila je puno,i za to ce ti trebati vremena,zato se oboružaj strpljenjem i dobrom voljom. |
|
tanblaze
Cita FAQ Joined: 22 Veljaca 2013 Location: labin Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala ljudi, ma nije baš da sam ja svo vrijeme vježbala jer mi je ona pokazivala, ali bez milosti...
Idem malo proucavat po forumu.... Da se naoružam znanjem prije vježbe...a bome me i prehrana zanima... Pozdrav... |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |