Kritika programa |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
Wooz
Viden/a u gymu Joined: 29 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 120 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Listopad 2011 at 11:30 |
Nakon poduže pauze mislim krenuti u teretanu i sad sam složio program koji je možda malo drugaciji , nisam ga do sada probao . Staviti cu ovdje i prehranu da ne otvaram dvije teme pa mi recite da li netko od š83cm 70kg imao od ove prehrane suficit . Nesto sam izmedju ekto-mezo .
š.Dan Prsa Biceps Ramena Benc kosi 5x8 ( 5 serija 8 ponavljanja ) Biceps pregib 5x8 Benc ravni 3x8 Arnoldov potisak 3x8 2.Dan Noge Trbušni cucanj 5x8 Deathlift 5x8 Dizanje na prste 3x8 Trbušnjaci šx8 / Izmjenicno podizanje ruke 2 serije (do otkaza ? ) 3.Dan Leđa Triceps Zgibovi sa opterecenjem 5x8 Triceps Ekstenzija 5x8 Veslanje u pretklonu 3x8 Propadanja 3x8 Jelovnik : D:š) 4 bjelanjka 2 cijela jajeta + 2 snite crnog ili razenog kruha / 2) musli sa 0,9 mlijekom +50g tune Centravit tableta MO:Shake od š jajeta , š banana , 4 jušne pune žlice griza , šaka zobenih , 4 jušne pune žlice mlijeka u prahu i pola salice mlijeka :D R:Rucak obicno neko meso nemasno mozda š50 -200 g + 2 krumpira + salata (zelena , rajcica etc.. ) + snita razenog ili crnog kruha MO: Ponovo shake onaj isti V: š) 50 g tune + 2 snite crnog ili razenog kruha ili š00g tjestenine / 2) š50-ak g piletine + 2 snite crnog ili razenog kruha Pred spavanje š50-200 g mladog sira + saka badema Izmedju ovih obroka pojedem š-2 vocke kako kada , nemam bas odredjeno vrijeme |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
A malo glup raspored.. Zasto me prsa-triceps, ledja biceps te ramena noge? Ili mozes, prda-ledja, noge, te ramena-biceps-triceps..
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Wooz
Post Options
Thanks(0)
|
Pa dobro , nije iskljuceno da bi mogao i te dvije varijante . Iako mi se u drugoj nekako ne svidja ramena biceps triceps jer mi tu nema ni jedna "velika" vjezba . Je li imas neke razloge za te dvije varijante , cisto da znam ?
|
|
alpinist
Viden/a u gymu Joined: 19 Kolovoz 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 344 |
Post Options
Thanks(0)
|
IMHO zato jer ovako dva puta trenira ruke, jednom direktno, jednom indirektno...
|
|
Adapt what is useful, reject what is useless, and add what is specifically your own...
http://www.spk-strik.hr |
|
Wooz
Post Options
Thanks(0)
|
Na koju varijantu mislis ? Ovu drugu ?
Edited by Wooz |
|
alpinist
Viden/a u gymu Joined: 19 Kolovoz 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 344 |
Post Options
Thanks(0)
|
davoru sam odgovarao na pitanje, a mislim na tvoj prvi post. Vježbaš triceps indirektno s prsima te direktno 3.dan., isto tako i biceps direktno š. dan te indirektno s leđima.
Edited by alpinist |
|
Adapt what is useful, reject what is useless, and add what is specifically your own...
|
Wooz
Post Options
Thanks(0)
|
To me i zbunilo , vidim da njemu odgovaras , a cini mi se da na moj post mislis haha |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Skuzio sam to, ali ne vidim smisao.. Radije ga pogodi jednom tjedno kako spada, pa nek odmara, ili odradi full body 3 x tjedno pa ces ga 3 put pogadjat.. Hehe
|
|
|
|
Wooz
Post Options
Thanks(0)
|
Ma nekako mi full body ne odgovara , nemam kondicije da ga uradim kako bi htio
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa ovako nikad neceš imati :) zato postoji nešto što se zove progresija :) polako ali sigurno do cilja ;)
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
alpinist
Post Options
Thanks(0)
|
ne kažem ja da je bolje tako, nego samo zašto možda on misli takav trening raditi... Meni trenutno najviše odgovara 2 day split, 4 treninga tjedno... mislim da je 3 day split, previše izolirajuci, i da je trerniranje mišica š tjedno premalo za moj nivo... (jer ga ne mogu toliko umoriti da bi mi bilo potrebno toliko odmora)... Na takve treninge cu s godinama doci :)
Edited by alpinist |
|
|
Wooz
Post Options
Thanks(0)
|
Ma kondiciju sam naveo kao jedan od razloga . Jednostavno mi ne odgovara full body . Primarno vjezbam jer se bolje osjecam , a kad radim full body ne osjecam se dobro uvijek mi je muka , a ne osjecam da sam dovoljno "uradio" misic kao kad radim ovakve treninge . Mozda cu se prebaciti na full body , ali za sad bi krenuo sa ovim pa zato i trazim neke kritike ovoga treninga , a kasnije cu vidjeti mozda upper/lower ili full body zavisi kako budem osjecao da mi odgovara
|
|
alpinist
Post Options
Thanks(0)
|
mislim da bi trebao obrnuti redoslijed, sa full body na upper/lower i onda na 3day split...
|
|
|
Wooz
Post Options
Thanks(0)
|
Haha sad cete me jos i nagovoriti da radim full body :D
Ma kazem ti nekako se ne osjecam dobro dok ga radim , probao sam i ne pase mi pa necu da forsiram jer i nemam neke posebne ciljeve . Prije kad sam radio split sam se bolje osjecao , a i izgledao bolje i imao vise kg nego kad sam radio full body . Sad mozda u teoriji jeste bolje full body , ali kad ja vidim da meni tijelo najbolje reagira na split trening onda radije radim tako
|
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
Mora pazit, full body je ujedno i najtezi i najvise iscrpljuje CNS te lako moze doci do pretreniranosti.. |
|
|
|
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
Samo malo Wooz, koliki ti je staz u teretani, i koliko snage imas?
Cucanj, deadlift, bench, military?
|
|
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |