Kritika |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
Tanja
Viden/a u gymu Joined: 18 Prosinac 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 64 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 04 Ožujak 2007 at 22:50 |
Malo me smeta kad ljudi ubacuju razno razne clanke sa neta i time otvaraju nove teme. Smatram da je bolje da se razgovaramo, a sto se tice clanaka, mogli bi napisati adresu pa ko zeli citati.. Ne znam, mozda nisam u pravu..i ne bi htjela da se netko naljuti.
Edited by Tanja |
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
cak bi se i slozio s tobom , iako sam i ja dosta puta stavio neki clanak s neta ovdje kad je nesto bilo zanimljivo, mozda bi bolje bilo da stavimo link i samo naslov te teme pa da tko hoce pogleda, kao sto si rekla!
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mislim da je ok tu i tamo staviti nekakav zanimljiv tekst na forum, tu nema nista lose, a i ti tekstovi su stavljeni sa namjerom da se pogledaju ali i komentiraju.
|
|
just_a_girl
Viden/a u gymu Joined: 13 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
I opet se moram slozhit s Mr.g-om
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, ali ona je vjerojatno mislila na one dugacke tekstove , pa da tu ne smetaju da samo stavimo link i tamo procitamo, i onda lako prokomentiramo!
Naravno da komentiramo tekstove, inace to ne bi bio forum kad bi samo stavljali clanke! Ok, onda cu i dalje stavit clanak a ne link na clanak ako vi tako smatrate, meni je ionako zapravo svejedno! |
|
Tanja
Viden/a u gymu Joined: 18 Prosinac 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 64 |
Post Options
Thanks(0)
|
..nema veze..
|
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
Ma nije to ionako ni bitno tako da ...
|
|
rene
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 50 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zasto nisam mogla na forum š0-tak dana????
|
|
rene
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam svaki dan ovdje i forum je radio cijelo vrijeme.
|
|
rene
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 50 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja nisam mogla na forum kao sto sam rekla oko š0-tak dana. Kada bi kliknula na forum pojavila bi mi se prazna stranica sa logom u sredini i napomenom - forum uskoro.
|
|
rene
|
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
Kako ? Ja sam na forumu skoro svaki dan i sve radi normalno, jedino mi je sad nekako previse usporen neznam zasto!
Mozda si bila u odredjeno vrijeme kad su radili nesto na forumu ili tako nesto nemam pojma |
|
Gamby
Viden/a u gymu Joined: 02 Ožujak 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
da ali to je vjerojatno bilo na pocetku,kada se stranica tek otvorila pa se forum naknadno otvorio!?ili
|
|
rene
Post Options
Thanks(0)
|
Dobila sam razumno objasnjenje od Zokija fit moderatora. Sad je sve OK! |
|
rene
|
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
slazem se sa tanjom....kompenzacija ide |
|
Tanja
Post Options
Thanks(0)
|
Super!!
|
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
Evo i ja sam poceo ubacivat linkove samo i samo neka svoja razmisljanja uz to, ali vise ne kopiram ovdje s nekom sitea
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |