Kruh - jedete li ga i koji? |
Post Reply | Page <123> |
Author | |||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Kako ti se daaaa? A i ne vjerujem da tvoj bude sastava i narezan na šnjite ko ovaj iz kauflanda |
|||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Svaka cast...ja da i ocu nisam baš vješta s takvim stvarima. A šta se tice sastava, sigurno je domace najbolje - sam si izabra sastojke i ovdje stvarno znaš što jedeš |
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
volim mjesit pa ako radiš u pekacu on sve sam napravi :), a kad ga radim sama...u tome baš guštam :) Inace volim ta tijesta radit, za kruh, pizze, kolace, štrudle, pite...sve radim sama kad radim, ništa kupovno A i kao što kaže Kate, bar si siguran šta je unutra, kako ti možeš bit siguran da je tako kako piše? |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
A moram bit šta da radim, necu se još i oko tog zamarat. Maltene mu vidim sastav, ko da su samo sabili sve sastojke i tak ga pakiraju |
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
hehe a normalno da se neceš time zamarat, nebi se ni ja da mi se neda sama radit al ovako koristim taj gušt dok ga imam |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja jedem Biomix.. to mi je najbolji kruh..
|
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
palina
Cita FAQ Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja obožavam Biomix ali sam ga izbacila jer nikako nije pod zdraviji kruh
Trudim se reci NE kruhu ali kad moram nešto pojesti na poslu najviše volim raženi kruh alpin jer ima nizak GI i radi toga "drži" osam sati |
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
8 sati? |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma otkuda tebi da Biomix ne spada pod zdraviji kruh??? |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
palina
Cita FAQ Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Jeste oko 8 sati , danas se ponosim sama sa sobom jer sam izdržala cijelo popodne samo sa jednom bananom i jabukom bez komadica kruha |
|||
palina
Cita FAQ Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ako je kruh miješan od bijelog polubijelog i mislim malo raženog brašna sa žitaricama zdravi onda sam se prevarila Znam gotovo sve deklaracije napamet jer prodajem kruh Možda ima više vrsta Biomix hm... |
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ma kakvih 8 h, mene raženi kruh ne drži ni 2 h ajoj joj....strah me i pitat koliko je to cijelo popodne bilo po satima samo na toj jabuci i banani..hehe...badava nam pisanje I te vocke te zasite?
e to to...uvijek sam se pitala koliko su ti integralni i raženi stvarno takvi, ono - imala sam feeling da mi se smiju u facu kad dođem u pekaru i kupim integralni, a ono isti klinac - bijelo, polubijelo brašno, malo integralnog i nešto da mu da malo tamniju boju...a ja optimist mislim da dobro radim :))...pa mi je jedan decko koji je radio u pekari objasnio proces, pa se uvjerih u opravdanost takvog feelinga....ok, nije svugdje isto, ni kod svih vrsta ali....rađe ja kupim raženo brašno i napravim sama. |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
U pravilu ne jedem, nemam ga uopce naviku kupovati (pa moj brat poludi kad shvati da neeeema sendvica ), ali ima jedna pekarna pokraj koje ne mogu proci a da ne pojedem njihovo mlijecno pecivo sa sirom - naprosto se ne želim kontrolirati!
|
|||
jole00
Cita FAQ Joined: 30 Travanj 2009 Status: Offline Points: 83 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Meni super kad pitam u pekari sastav za neki raženi kruh ili neki sa sjemenkama,da vidim omjer kak je kojeg brašna i cega vec pa mi samo kažu pa to ti je onaj zdravi
Jel se u crni kruh u pekarama stavlja neka umjetna boja da on bude tak tamniji? mislim da mi je to neko spomenuo,ak nisam krivo cuo hehe |
|||
palina
Cita FAQ Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Kako izdržim ??? Ne znam ni sama ...hmm valjda navika Danas sam se najela za rucak , na poslu sam pojela Musli bar i kasnije malo deblju fetu šunke ... Raženi kruh se ne može napraviti od samog raženog brašna . Da bi bio najcisci raženi u pravilu se miješa sa jednom cetvrtinom polubijelog brašna. To sam negdje procitala jer na deklaraciji ne piše tocan omjer. On mora biti onako težak , gusti i tvrdi. Sve sto je mekši znaci da je miješan u vecem omjeru sa kakvim pšenicnim brašnom. Isto tako ide sa intergralnim , samo što bude mekaniji od raženog. Kad se pita kruh od intergralnog brašna znaju uvaliti sve i svašta. Intergralno brašno se miješa u puno vrsta kruha , najcešce sa bijelim pšenicnim i dodaje se malo sjemenka i boje ... i eto ti tzv. zdravi kruh |
|||
palina
Cita FAQ Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ne znam na sto misliš pod crni kruh Kruh od pšenicnog tamnijeg brašna bude malo tamniji nego bijeli , gotovo slici na polubijeli . Naj tamniji kruh ti bude kruh od raženog brašna. Sve sto je tamniji znaci da ima boje. Bar koliko se ja razumijem .... |
|||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |