Kruh - jedete li ga i koji? |
Post Reply ![]() |
Page <123> |
Author | |||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Kako ti se daaaa? A i ne vjerujem da tvoj bude sastava i narezan na šnjite ko ovaj iz kauflanda |
|||
![]() |
|||
Kate ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
||
Svaka cast...ja da i ocu nisam baš vješta s takvim stvarima. ![]() A šta se tice sastava, sigurno je domace najbolje - sam si izabra sastojke i ovdje stvarno znaš što jedeš ![]() |
|||
![]() |
|||
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
||
volim mjesit pa ako radiš u pekacu on sve sam napravi :), a kad ga radim sama...u tome baš guštam :) Inace volim ta tijesta radit, za kruh, pizze, kolace, štrudle, pite...sve radim sama kad radim, ništa kupovno A i kao što kaže Kate, bar si siguran šta je unutra, kako ti možeš bit siguran da je tako kako piše? |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
![]() |
|||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
||
A moram bit šta da radim, necu se još i oko tog zamarat. Maltene mu vidim sastav, ko da su samo sabili sve sastojke i tak ga pakiraju |
|||
![]() |
|||
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
||
hehe a normalno da se neceš time zamarat, nebi se ni ja da mi se neda sama radit al ovako koristim taj gušt dok ga imam |
|||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
![]() |
|||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
||
Ja jedem Biomix.. to mi je najbolji kruh..
|
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
![]() |
|||
palina ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 20 |
||
Ja obožavam Biomix ali sam ga izbacila jer nikako nije pod zdraviji kruh
![]() Trudim se reci NE kruhu ali kad moram nešto pojesti na poslu najviše volim raženi kruh alpin jer ima nizak GI i radi toga "drži" osam sati ![]() |
|||
![]() |
|||
||
8 sati? |
|||
|||
![]() |
|||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
||
Ma otkuda tebi da Biomix ne spada pod zdraviji kruh??? |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
![]() |
|||
palina ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 20 |
||
Jeste oko 8 sati ![]() cijelo popodne samo sa jednom bananom i jabukom bez komadica kruha ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Ako je kruh miješan od bijelog polubijelog i mislim malo raženog brašna sa žitaricama zdravi onda sam se prevarila ![]() Znam gotovo sve deklaracije napamet jer prodajem kruh ![]() Možda ima više vrsta Biomix ![]() |
|||
![]() |
|||
||
ma kakvih 8 h, mene raženi kruh ne drži ni 2 h
e to to...uvijek sam se pitala koliko su ti integralni i raženi stvarno takvi, ono - imala sam feeling da mi se smiju u facu kad dođem u pekaru i kupim integralni, a ono isti klinac - bijelo, polubijelo brašno, malo integralnog i nešto da mu da malo tamniju boju...a ja optimist mislim da dobro radim :))...pa mi je jedan decko koji je radio u pekari objasnio proces, pa se uvjerih u opravdanost takvog feelinga....ok, nije svugdje isto, ni kod svih vrsta ali....rađe ja kupim raženo brašno i napravim sama. |
|||
|||
![]() |
|||
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
||
U pravilu ne jedem, nemam ga uopce naviku kupovati (pa moj brat poludi kad shvati da neeeema sendvica
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
jole00 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 30 Travanj 2009 Status: Offline Points: 83 |
||
Meni super kad pitam u pekari sastav za neki raženi kruh ili neki sa sjemenkama,da vidim omjer kak je kojeg brašna i cega vec pa mi samo kažu pa to ti je onaj zdravi
![]() Jel se u crni kruh u pekarama stavlja neka umjetna boja da on bude tak tamniji? mislim da mi je to neko spomenuo,ak nisam krivo cuo hehe |
|||
![]() |
|||
||
Kako izdržim ??? Ne znam ni sama ...hmm valjda navika ![]() Danas sam se najela za rucak , na poslu sam pojela Musli bar i kasnije malo deblju fetu šunke ... Raženi kruh se ne može napraviti od samog raženog brašna . Da bi bio najcisci raženi u pravilu se miješa sa jednom cetvrtinom polubijelog brašna. To sam negdje procitala jer na deklaraciji ne piše tocan omjer. On mora biti onako težak , gusti i tvrdi. Sve sto je mekši znaci da je miješan u vecem omjeru sa kakvim pšenicnim brašnom. Isto tako ide sa intergralnim , samo što bude mekaniji od raženog. Kad se pita kruh od intergralnog brašna znaju uvaliti sve i svašta. Intergralno brašno se miješa u puno vrsta kruha , najcešce sa bijelim pšenicnim i dodaje se malo sjemenka i boje ... i eto ti tzv. zdravi kruh ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Ne znam na sto misliš pod crni kruh ![]() Kruh od pšenicnog tamnijeg brašna bude malo tamniji nego bijeli , gotovo slici na polubijeli . Naj tamniji kruh ti bude kruh od raženog brašna. Sve sto je tamniji znaci da ima boje. ![]() Bar koliko se ja razumijem .... ![]() |
|||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |