Kucanski poslovi |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A Kate, Kate... kakvu si temu pronašla.
Ja ne volim ništa raditi po kuci. Ja volim svoj posao i volim se igrati s djecom, ali ostale elemente ne posjedujem. Nekako se snalazimo s tim mojim nedostatkom, ponekad muž uleti, ponekad platim susjedi da nam pocisti i ispegla, a ponekad ja radim nešto kucansko dok vježbam vježbice za glas. Uglavnom, ne sviđa mi se to kod mene i ok se osjecam kad napravim nešto korisno po kuci, ali toliko mi je urnebesno žao tog vremena, zato je uvijek multitasking u igri kad radim nešto kucanski. Baš sam žena za poželjeti! |
||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Aha, zaboravila sam reci da i ja volim kositi travu, volim
popravljati po kuci,bojat zidove i namještaj... volim sve, jedino se bušiti bojim. Ali kucanski poslovi... |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
e tako i ja...uvijek sam radje radila "muške" poslove nego te dosadne "ženkse".... Jedino kuhanje...to volim..al ne volim pravila....pa obicno eksperimentiram....
|
||
Ann
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mislim da nam je ovo zajednicka karakteristika (na raznim podrucjima). |
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hehe, pa svi smo vidim s kucanskim poslovima na VI
A ne znam, meni su postali draži kad sam skužila da se na njima fino može "potrošiti", bar mi onda mirna savjest da sam se i tu malo razgibala |
||
Blia
Viden/a u gymu Joined: 18 Travanj 2010 Status: Offline Points: 152 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ufff, gledam pod u dnevnoj sobi kako vapi za nekim mirisnim sredstvom i cistom vodom...ali ne da mi seeeeeeee
eto, sad mi je lakše kad sam podijelila to s ostatkom svijeta i mogu bezbrižno citati ostatak foruma a pod ce pricekati bolja vremena |
||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja najviše volim cistit kad imam pms.. nevjerojatno koliko je to tad kreativno i zabavno
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
he he he... nisam niti vidjela prije ovo... izgleda... |
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Tada je posebno zabavno I ne samo da leti van smece, nepotrebne, neupotrebljive, neupotrijebljene i stare stvari, leti svašta Bar kod mene tako. Tek poslije skužim da mi neke stvari i nisu bile za bacit, joooooooj |
||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |