Kucanje oko pupka |
Post Reply | Page <123> |
Author | |
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma gle,danas je težak dan,inače,i ne mora ništa značiti.
dobro ti svi govore,napravi uzv ,bez toga ništa. ne brini,sretno :) javi nalaz |
|
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
|
r4mb0
Viden/a u gymu Joined: 01 Sijecanj 2014 Status: Offline Points: 454 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ujutro idem na UTZ pa javim rezultat
|
|
Lape
Viden/a u gymu Joined: 18 Ožujak 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 131 |
Post Options
Thanks(0)
|
sretno :)
|
|
Nothing lifts me out of a bad mood better than a hard workout on my treadmill. It never fails. Exercise is nothing short of a miracle.
|
|
r4mb0
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala
|
|
leona11
Cita FAQ Joined: 31 Svibanj 2013 Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma nebi ti to tribalo biti nista :-).. kada ti se srce pumpa krv koju izbaci preko aorte pulsni val se prenosi preko aorte koji se nalazi uz kraljeznicu, a ispred nje su zeludac i crijeva koju pulsiranje aorte podize... i mi to osjetimo kao pulsiranje trbuha. tako je meni isto. odi preventivno na ultrazvuk, ali nemoj si stvarati paniku. Sretno :-)
Edited by leona11 - 24 Travanj 2014 at 22:06 |
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ajde i mene sad zanima što će ti reći ultrazvuk, javi!
|
|
LiveStrong
|
|
r4mb0
Post Options
Thanks(0)
|
"Hepatobilijarni sustav, gusteraca, slezena, paraaortalno i parakavalno podrucje, bubrezi te mokracni mjehur su sonografski b.o."
Znaci zdrav sam |
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma nemoj mi reći
Ajde, drago mi je! Zbilja, ako vas nešto ne probada ili jako boli, titraji, mali grčevi i sl. ugl. ukazuju na ili nedostatak minerala ili lošu prehranu (ako se radi o trbuhu). Znam jer sam tako jednom došla s bolovima da su svi mislili da imam slijepo crijevo, pregledali me na Rebru, krv, sve napravili i onda mi doktor kaže da bolji nalaz nije vidio dugo vremena i da pobogu ubacim više vlakana u prehranu i malo manje tešku hranu. Znači, neko vrijeme više povrća, vode, manje mesa i ostalne namirnice koje napuhuju. Imala sam sad i neki nedostatak natrija i magnezija, pa isto ti se čini da ti se ne znam što dešava, ali to se sve riješi u roku 1-2 dana. Edited by zika - 25 Travanj 2014 at 12:10 |
|
LiveStrong
|
|
r4mb0
Post Options
Thanks(0)
|
Meni su se znali grciti misici na listovima po noci, ali sam poceo piti casu one mineralne s vise magnezija ujutro i to je proslo...
|
|
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
baš mi je drago da je sve u redu! :)
|
|
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
|
zika
Post Options
Thanks(0)
|
Super ako je prošlo! Slana voda npr.pomaže u trenutku kad ti se to dogodi. |
|
LiveStrong
|
|
r4mb0
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala na podrsci tebi, a i ostalima |
|
barakokul
Cita FAQ Joined: 22 Listopad 2013 Status: Offline Points: 44 |
Post Options
Thanks(0)
|
U koju ti to bolnicu ideš kad si došao na red za ultrazvuk za 1 dan?
Ja moran čekati i po 3 mjeseca...
|
|
r4mb0
Post Options
Thanks(0)
|
Haha, štela čini čuda...
|
|
barakokul
Cita FAQ Joined: 22 Listopad 2013 Status: Offline Points: 44 |
Post Options
Thanks(0)
|
nije fer
|
|
njubez89
Cita FAQ Joined: 07 Travanj 2013 Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
lol moj rambo ko da sebe slusam hahaha,
ja evo prije 2 dana bio na uzv abdomena isto pocelo sa pulsiranjem u trbuhu, na gugulu mi izbacilo to sa aortom usro se ko papak hahaha i na kraju sve ok
|
|
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |