Kucni bicikl |
Post Reply |
Author | |
marina1203
Viden/a u gymu Joined: 30 Ožujak 2008 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Lipanj 2008 at 15:38 |
Htjela bih smrsaviti i ucvtstiti tijelo...Tek sam pocela sa pilatesom, zapravo sam imala veliku pauzu, od par mjeseci ne vjezbanja, pa sam ponovno pocela...Istovremeno sam pocela vjezbati na kucnim biciklu, da li je pola sata 3 puta tjedno dovoljno, uz to da vjezbam pilates 3-4 puta tjedno po pola sata (DVD)?Mogu li smrsaviti od te kombinacije pilates plus bicikl....????Pokusavam cim vise paziti na prehranu... |
|
marina1203
Viden/a u gymu Joined: 30 Ožujak 2008 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
e da i da li se biciklom moze pomoci pri rijesavanju celulita...?
|
|
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hm, mogla si otvoriti i novu temu za to, neka se nađe. Mislim da dosada nije bilo takvo što. |
|
You can have it all, if you want it badly enough!
|
|
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobro je i to,ali bio bi bolji orbitrek,trcanje ili takvo nešto jer koristiš cijelo tijelo.kod bicikla mišici guze ti se ne krecu,a na guzi obicno i ima najviše celulita.sve u svemu,od kretanja ti se nemože pogoršati celulit.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |