Kucnuo je cas!!!! |
Post Reply | Page <1234 6> |
Author | |
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sretno! :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Reminiscence
Cita FAQ Joined: 28 Kolovoz 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 88 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sretno! Nadam se da ceš uspjeti izgurati do kraja.
|
|
“I'm selfish,impatient and a little insecure.I make mistakes,I am out of control and at times hard to handle.But if you can't handle me at my worst,then you sure as hell don't deserve me at my best."
|
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bravo i želim ti uspjeh u ostvarivanju ciljeva
|
|
veky81
Mixa shakeove Joined: 17 Svibanj 2013 Location: Istra Status: Offline Points: 935 |
Post Options
Thanks(0)
|
Samo tako, polakoi ustrajno :-)
|
|
biankoneri
Cita FAQ Joined: 20 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 79 |
Post Options
Thanks(0)
|
Znate da je jucer poceo moj preobrazaj i dan je prosao izuzetno dobro s obzirom na moje radno mjesto i smjenu,to smo savladali...e sad danas radim nocnu smjenu pa sam obroke pomaknuo za 2 h kasnije pa mi je dorucak bio oko pola 10,u13h cu maznut meduobrok,a rucak ce mi biti oko 17h i u 18,30 na posao i maznem tam oko 23h opet meduobrok
Jel ok tako da malo pomaknem da me ne uhvati kriza u noci? Dodem kuci oko 8 i maznem dorucak i dalje jedem kako spada. |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Možeš ti komotno i ubacit obrok oko 20-21h ako imaš mogucnosti i onda neki manji lagani tamo oko 1h recimo....posni sir i neki orašasti bi ti bili ok, ako imaš u rezervi ;) Tako ce ti manje pauze bit, odnosno manja opasnost da ceš ogladnit previše :) Sve ovisi koliko pojedeš u 1 obroku, odnosno koliko kcal uspiješ nagurat odjednom i koliko si sklon napadima gladi nakon par sati nejedenja :) |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
biankoneri
Post Options
Thanks(0)
|
Ljudi book!!
Slabo sam bio aktivan na forumu ali sam svaki dan citao vaše postove. Kao što znate prošla su mjesec dana od pocetka mog ajmo reci vracanja na mene starog pa da vam ukratko opišem kako napredujem... Pa za pocetak u mj dana sa 102 na 97,4 kg, onda što kažete?????(jeli to ok?) Vježbanje u teretani 3 do 4 x tjedno(zavisi od posla),obavezno 30 min trake ili orbitreka ili stepera i zatim prelazim na sprave po 3 serije svaka.Radim trbušnjake,vježbe za noge,ramena,ledja,ruke, rekao mi je trener da za pocetak tako radim da mi se tjelo navikne i da mi mišici "prorade".Uskoro ce mi dati plan treninga ili ce mi ponuditi ako hocu da probam grupne vježbe(da krenem na body fat drill ili nešto slicno i mogu reci da mi se ideja jako svidjela). Što se tice prehrane,derem po povrcu,piletini,junetini,ribi,posni obavezno sa zobenim,jaja,maslinovo ulje u svaku salatu,pojedem si koji puta integralno pecivo sa sjemenkama,itd. itd.,pocetak dana ne mogu zamisliti bez dorucka. Uspio sam si izorganizirati prehranu na poslu(svi znate za moje smjene) i jako sam zadovoljan time,moji deru po picama,hambicima i cevapima,a ja po riži,piletini,povrcu.... Evo toliko od mene zasada,moj cilj ide dalje i nadam se uspjehu. Za one nove koji imaju isti problem kao i ja nadam se da ce vam moj post pomoc i biti motivacija za dalje jer KUCNUO JE CAS da se pokrenemo.
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Svaka cast ...5 kila pa uredu je što ne...pazi samo da ne ejdeš pre malo da mišice ne pocnemo gubiti jel to je tu negdje sve na granici..:)
Opiši nam malo jelovnik mislim kolicinski ovako od namirnica je super :) Svaka cast na volji na vremenu kojem pronalaziš za vježbanje samo tako nastavi :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
biankoneri
Post Options
Thanks(0)
|
Jelovnik bi bio ovakav npr kad radim na poslu:
za dorucak u pola 6 znam pojest integralno pecivo sa sjemenkama od 100gr sa 10 dkg pilecih prsa i sa krastavcima, jogurt light 0,9 m.m. ili 3 kuhana jaja sa pecivom,kavu bez šecera sa mrvicu mlijeka, medjuobrok posni 250gr,jabuka,banana ili tko nešto,rucak oko pola 2 tu najcešce ide piletina sa salatom oko 200 ili 300gr ili integralna riža ili tijesto sa povrcem oko 5 malo badema ili oraha oko pola 8 kad dodjem s posla povrce kuhano na vodi,riba,meso ako ostane to bi bilo od prilike tako ali još se ucim što se tice prehrane i kombiniram bitno je da nisam gladan
|
|
biankoneri
Post Options
Thanks(0)
|
jedno pitanje..
ako je meni moj bmr 2121, a tdee 2545 bio prije mj dana,a nisam ništa vježbao,a danas imam npr 5 kg manje i vježbam 3x tjedno dali da ponovno izracunam moj bazalni i tdee sa novim kilama i da se ravnam po tim novim kalorijama?
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Dokle god želiš deficit...i mršaviti...da morat ceš racunati da ti kcal unos bude manji...
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
super za kile mozda je malo puno 5 kg u mjesec dana, ali normalno da ce na pocetku ici brze. Ovdje samo da te ispravim s ovim orbitrekom prije vjezbi snage--radi tih 30 min poslije utega, nikako prije. Prije se trebs samo zagrijati 10ak min nekim laganim tempom+ dinamicko zagrijavanje zglobova+ 10 ak ponavljanja s malim tezinama sretno i dalje |
|
cookies are for pussies
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
nope, ravnas se po onome na pocetku, s metabolizom s kojim si krenuo u borbu koliko trenutno unosis kcal? |
|
cookies are for pussies
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Izgleda da sam dao onda krivi savjet :S ups ! :(
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
biankoneri
Post Options
Thanks(0)
|
evo par podataka:
u mj dana skoro 5 kg manje, 01.09.: prsa 111 cm trbuh 121 cm 01.10.: prsa 108 cm trbuh 116 cm 2 rupice manje na remenu.... jeli to dobro,po vama kako napredujem?
|
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
pa nisi, treba i dalje biti u deficitu |
|
cookies are for pussies
|
|
Post Reply | Page <1234 6> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |