Kucnuo je cas!!!! |
Post Reply | Page <1 3456> |
Author | |
fitnessmogul
Viden/a u gymu Joined: 09 Rujan 2013 Status: Offline Points: 456 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kako bi rekao Mamic:Ajmoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
biankoneri
Cita FAQ Joined: 20 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 79 |
Post Options
Thanks(0)
|
danas mi je stigao whey protein(ON 100% whey gold standard),e sad me zanima kako ga vi uzimate
npr. sutra u jutro idem u teretanu i popijem ga odmah poslije vježbanja i to je to za taj dan? mene zanima kad ga popijem dali mogu još doruckovati pošto idem natašte vježbati ili mi je on dovoljan za u jutro do medjuobroka? i još me zanima u danima kad ne vježbam popijem ga u jutro kad se probudim i jeli to dovoljno za dorucak(znam da ga mogu kombinirati sa svim i svacim)
|
|
damjana
Cita FAQ Joined: 09 Listopad 2013 Location: Zagreb Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
|
ne znam kako drugi, ali ja ujutro uz dorucak smuckam jednu rundu wheya (dakle 25 grama s vodom) i iza vjezbanja isto tak. djelomicno mi je on kompeznacija sto ne jedem odvec mesa tako da mi dobro dode 40 grama proteina iz njega dnevno :) |
|
biankoneri
Post Options
Thanks(0)
|
jel može još netko pomoci,hvala damjna
|
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nakon vježbanja pojedi nešto naravno i popiješ 30g whey + banana (dex ili drugi uh) u shake
Ja nakon vježbe popijem shake banana i whey odem pod tuš i nakon cca sat vremena pojedem pravi obrok (tebi je to dorucak ako sam dobro shvatila) Ista stvar ti je ujutro s doruckom kombiniraj whey s hranom koju jedeš u dorucke To je dodatak prehrani, ne može ti biti kompletan obrok. Nadam se da sam jasna;)) Pozz |
|
biankoneri
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala,a jel mogu ja sutra npr kad radim cijeli dan da u pola 6 doruckujem i da na poslu tamo oko 10h popijem skahe?
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
popiji sheake (ako ovdje podrazumjevas whey protein) i pojedi neku vocku i par orasastih i imas potpun meduobrok
|
|
cookies are for pussies
|
|
Scarpetta
Post Options
Thanks(0)
|
Moze kao sto A kaže prolazi pod medjuobrok;))
|
|
biankoneri
Post Options
Thanks(0)
|
Da,tako cu napraviti,prije posla doruckovati kao obicno pa oko 10 shake sa kojom vockom i malo badema pa oko pola 14 rucak i dalje po starom...
Ma zanimalo me samo u danima kad ne treniram kako sa wheyem |
|
Scarpetta
Post Options
Thanks(0)
|
Dobar plan
Ne moraš se toliko brinuti to ti je samo dodatna stvarcica koja ti po meni jako olakšava izbalansirati obrok ili medjuobrok di ti fali proteina (kad ti tuna i svježi sir pocnu izlazit na uši) |
|
biankoneri
Post Options
Thanks(0)
|
išao bih kupiti dekstrozu,vidim da ima u dm-u,dali ima još gdje za kupiti(konzum,kaufland,...)i na mojih 95 kg koliko ide grama uz whey za pwm?
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
hmm, neznam ima li u konzumu ili kauflandu, ali sumnjam.. Na defki si jel? onda mozes omjer 1:1 whey/dekstroza, ali ovisno o makronutrijentima uzetim u danu mozes i vise/manje..
|
|
cookies are for pussies
|
|
biankoneri
Post Options
Thanks(0)
|
da na defki sam,citao sam da ide 1 gr dekstoze na1 kg težine??
znaci po meni 95 gr dekstroze,a meni se cini to ipak malo previše?
|
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
ma nou, kakih 100 g, ne treba ti toliko koliko UH uzimas na dan?
|
|
cookies are for pussies
|
|
biankoneri
Post Options
Thanks(0)
|
kako kada,krece mi se izmedju 50gr do 100 gr
|
|
biankoneri
Post Options
Thanks(0)
|
po ovom mi ispada 30 gr wheya i 30 gr dekstroze
|
|
Post Reply | Page <1 3456> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |