Kucnuo je cas!!!! |
Post Reply ![]() |
Page <1 456 |
Author | |
avangarde ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
uh, pa na malo si ti ugljica
![]() ![]() ![]() |
|
cookies are for pussies
|
|
![]() |
|
biankoneri ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 20 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 79 |
pošto ja moram još puno smršaviti bit ce oko 30 gr dekstroze
![]() |
|
![]() |
|
avangarde ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
eto, rjeseno
![]() |
|
cookies are for pussies
|
|
![]() |
|
biankoneri ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 20 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 79 |
idem kupiti danas tu dekstrozu u dm pa kako izgleda ta vrecica i dali piše na njoj dekstroza ili da samo pitam prodavacicu(valjda ce znati šta tražim,da mi ne bi krivo nešto prodala)
|
|
![]() |
|
mettasttaza ![]() The Boss ![]() ![]() Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
![]() |
|
Onda cu i ja zeleni ako ga ima,hvala stari
|
|
![]() |
|
mettasttaza ![]() The Boss ![]() ![]() Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Ma mora biti prijatelju :D Ništa :D
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
![]() |
|
novi mjesec,novi update moje "transformacije"
01.09.: prsa 111 cm trbuh 121 cm 01.10.: prsa 108 cm trbuh 116 cm 04.11.:prsa 104 cm trbuh 112 cm 02.12.:prsa 104 trbuh 111 cm u 3 mj 10 kg dolje trenutno 92 kg,idemo dalje onda,da cujem kritike ili pohvale ![]() |
|
![]() |
|
3 kg mjesecno savršeno :) Svaka cast!!!
![]() |
|
Rodjen si s potencijalom
|
![]() |
|
hvala,zadnja 2 tjedna sam krenuo uz teretanu i na body fat drill tako da malo i kondicije skupim,a i to salo sa trbuha da riješim
![]() |
|
![]() |
|
RockyBalboa_9 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 29 Studeni 2013 Status: Offline Points: 44 |
.. bravo bravooooo ... eee da je meni 10 kg manje :) ... samo nastaviiii ... a mogao si i neku slicicu nabaciti :) ...
|
|
.. mnogo je prepreka na putu do cilja, a moja zadaca je NE ODUSTATI! ..
.. vjeruj u sebe, ne odustaj i ne popustaj .. cvrsto se drzi svojih snova i ignoriraj one koji te pokusavaju obeshrabriti .. |
|
![]() |
|
Scarpetta ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Ma bravo ![]() pa to odlicni rezultati, svaka cast |
|
![]() |
|
hvala,hvala,hvala,znaci po pravilu to meni ide,ni pre brzo ni pre sporo
|
|
![]() |
|
jel može odstajat shake ako ga ja napravim u jutro oko 6 pa ga popijem oko 11,pitam radi posla(voda,whey,banana )?
|
|
![]() |
|
Scarpetta ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Može:))
ja dorucak (shake) radim navecer prije spavanja, samo ga držim u frižideru i bude sve pet |
|
![]() |
|
hvala,onda ujutro smiksam bananu i whey i stavim na poslu u friž do 11
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 456 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |