Kucna teretana |
Post Reply |
Author | |
davide
Cita FAQ Joined: 03 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 03 Lipanj 2010 at 13:35 |
Bok, sklapam inventar za kucnu teretanu, dakle sto je moguce manje sprava a opet da mogu raditi sve vjezbe kao i u teretani. Tako da mi jos fali 2-3 stvari. Zanima me da li itko ima ili mi moze preporuciti gdje mogu kupiti elasticnu gumu ra ruckama, moguce vise komada da mogu kombinirati vjezbe. Hvala |
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo pošto trenutno treniram u home gymu, imam stvarno sve šta mi treba od bencha do smith mašine, ove elasticne gume ti ne preporucujem jer ih imam par doma a samo mi skupljaju prašinu
|
|
Rijeąeno na PM.
|
|
mark
Cita FAQ Joined: 03 Listopad 2010 Status: Offline Points: 19 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako koga zanimaju elasticne gume neka se javi na mail [email protected]
Bilo da treba nekakav savijet u treningu sa gumama ili u nabavi samih guma. Inace ih izrađujem razlicitih dužina i otpora te ih osobno koristim u svom treningu gotovo svakodnevno bilo kao nadopuna u teretani, za specificne pokrete i tehnike u sportu ili ju ponesem kad idem na trcanje u Maksimir. Evo i jedan clanak jednog od naših najistaknutijih trenera za kondicisku pripremu o treningu gumama http://www.mojdoktor.hr/default.aspx?page=30&article=š03 5&slovo=26&kw=trening_sa_elasticnim_gumama_resistive _band_tubing Pozdrav |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |