Kucni gym-kako napraviti svoje sprave |
Post Reply ![]() |
Author | |
fedanov ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 258 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 20 Prosinac 2010 at 23:19 |
Evo nakon dužeg aktivnijeg vježbanja utezima i razlicitih
vježbi dođem da na ideju da si uzmem 90 kg ploca i pošto nemam neki bench da si sam napravim bench klupicu pošto se i ne isplati toliko kupovati pogotovo ako imaš priliku je sam izradit.Pa ako je netko napravio sam sebi ili ima kakav savjet kako izraditi a da pri tome bude stabilna jer moramo uzeti u obzir da cu dizat i do š20 kg pa bi trebao stalak di cu odložiti šipku biti stabilan.Ovo mi je bitno,nije problem zavariti i alat i slicno,imam u prizemlju alu-radionicu,samo kupit željezo i riješeno. P.S.Slobodno nek ostala ekipa ostavlja postove ako žele nešto napraviti URADI SAM ili im je nešto nejasno. Pozzz |
|
![]() |
|
GajbaPive ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i ja razmisljam da slozim kucnu teretanu. cuo sam da u strojoprometu (u cementari u podsusedu) vrlo povoljno mozes dobiti ploce tezine i dimenzija kakvih zelis. da me š50kg utega izadje š000kn mislim da je dosta povoljno (gledao sam da rabljeni gumirani set š00kg sa olimpijskom sipkom kosta oko š900kn, a nadje se vec i za š400kn bez sipke), stalke bi napravio, a podesivu klupu (kontrakosi i kosi) kupio za par sto kuna. jos dvije kratke za bucice i ez sipku (moja najdraza sipka) i evo ti set za vjezbanje za 2000kn. ako ikada odlucis prestati vjezbati, prodas sve uz vrlo malu amortizaciju i to je to... cak razmisljam i da slozim neku masinu za veslanje.
|
|
![]() |
|
GajbaPive ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nasao sam tipa koji ima ploce od 5kg za šškn/kg. kupio sam si 60kg i ok su, malo ih treba urediti, ali za tu cijenu su ok.
ako kog zanima, nek se javi pa mu dam kontakt Edited by GajbaPive |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |