Kucni ljubimci |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 18 Travanj 2009 at 12:33 |
|
Da li imate kucne ljubimce? Kako se zovu?
što bi htjeli imati od životinja, a nemate? Meni super zgleda ona iguana. Briem da je malo skuplja, al mi je nekak super, usporena, flegma, u polusnu. Malo je poveca al mi je jako interesantna. Onak, imao bi ju na tjedan dana, pa ak bi bila cool i mirna, zadržao bi ju. Ak ne, back to the pet shop. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ajme što volim životinje
Cili život imam neke mace, hrcke, ali neprežaljena ljubav mi je ovakav pas... cim se vratim doma, odma ga nabavljam, vec sam proucila sve o toj pasmini Najlipši pas |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da, super izgleda. Koja je to pasmina? Prije nekih par mjeseci, vidio sam ludu situaciju, neka treba je imala lasicu / tvora ili štogod vec na lajni i fura ga po ulici. Lol. Treba hoda, ekipa se okrece što je to na lajni.. , a ona u šetnjici fino.. |
||
|
||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Je li ovako nešto? To ti je labrador, najmiroljubljiviji pas, i zašto ga volim - zahtijeva puno šetnje/trcanja... Taman idealni partner za sport |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nije uvijek miroljubljiv...moj frendica je imala takvog da mu skoro nitko nije mogao prici....;))
|
||
ewie
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma daj??!!! Nije ga valjda udarala Onda nijedan pas nije miroljubljiv |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da. Da to vidite, ludnica.. Edited by Zoki |
||
|
||
ewie
Post Options
Thanks(0)
|
|
Irena
Viden/a u gymu Joined: 19 Travanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 45 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja imam 4 mace, 2 psa.
se kokice racunaju |
||
ewie
Post Options
Thanks(0)
|
|
Blago ti se Irena i ja bi životinjicu koju
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Fino si se ti opremila. |
||
|
||
niXa
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Poozzz svima
Ono ja bi si kupil nekog peseka,macke vec imam |
||
Deni
Viden/a u gymu Joined: 01 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa evo da i ja predstavim svoju svinju veliki ljubitelj zivotinja sam!!
Edited by Deni |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ime? |
||
|
||
Inanna
Viden/a u gymu Joined: 12 Svibanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 147 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
imam dvije mice...
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kako se zovu? Slike... ? |
||
|
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |