New Posts New Posts RSS Feed - labrada supercharge
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

labrada supercharge

Post Reply Post Reply Page  <12
Author
opasni View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote opasni Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17 Kolovoz 2010 at 23:22
Originally posted by soner_9393 soner_9393 wrote:

Originally posted by Iluvatar Iluvatar wrote:

Dobra logika ali ne stoji uvjek.. naravno ovisno o primanjima

U ovom slucaju stoji

Kofein je taj koji daje kick na treningu, ovi ostali sastojci su manje važni ili cak nevažni. Za tih 400 kn je bolje kupit kofein u tabletama i hrpu vitamina c i omege 3

u potpunosti se slazem sa sonerom, no neka svak radi sa svojim novcem sto god hoce!

mrtav hladan
Back to Top
davor23 View Drop Down
The Boss
The Boss

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote davor23 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17 Kolovoz 2010 at 23:51

Originally posted by davor23 davor23 wrote:

Nasao da jedna salica zelenog caja sadrza 50-š0 mg kofeina.. a ja dnevno š0 salica

Popiješ 3-4 šalice prije treninga, to bi te trebalo podic

ma sada cu izbacit neko vrijeme kofein..

Kupio sam pred par dana kreatin i poceo pit.. a kofein i to nejde zajedno..
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
Back to Top
zmaj View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zmaj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17 Kolovoz 2010 at 23:54

Dobra logika ali ne stoji uvjek.. naravno ovisno o primanjima

U ovom slucaju stoji

Kofein je taj koji daje kick na treningu, ovi ostali sastojci su manje važni ili cak nevažni. Za tih 400 kn je bolje kupit kofein u tabletama i hrpu vitamina c i omege 3

koristin ja vec hrpu omege i vitamina C . a ovo san mislija uzet jer san cuja da je dobra stvar i da djeluje, a detalje nisan zna zato san i otvorija temu 

Edited by zmaj
Back to Top
ThornOfFaith View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Kolovoz 2010 at 01:47

Nasao da jedna salica zelenog caja sadrza 50-š0 mg kofeina.. a ja dnevno š0 salica

ovo mi je sumnjivo jer zeleni caj ima znacajno manje kofeina od npr. instant kave a ja s instanticom jedva navucem potrebnu dozu kofeina prije treninga tak da...

ajd baci link il neš jer ko zna kakav je zeleni u pitanju, koliko ga se stavi u šalicu itd

Back to Top
Iluvatar View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Iluvatar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Kolovoz 2010 at 09:28
Ljudi, ljudi    kao prvo...neznam koliko je vas probalo supercharge pa da govorite sa je samo stvar u kofeinu Ja sam dosta "proucavao" sastojke i mišljenja ljudi prije nego sam s frendom odlucio kupiti po pola i ako netko ima novaca mislim da je dosta bolje od obicnog kofeina! Ako nemaš novaca, prilagodiš se, kako možeš, bože moj
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.

O osobnim treninzima kontakt na pm.
Back to Top
davor23 View Drop Down
The Boss
The Boss

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote davor23 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Kolovoz 2010 at 10:54
Originally posted by ThornOfFaith ThornOfFaith wrote:

ovo mi je sumnjivo jer zeleni caj ima znacajno manje kofeina od npr. instant kave a ja s instanticom jedva navucem potrebnu dozu kofeina prije treninga tak da...

ajd baci link il neš jer ko zna kakav je zeleni u pitanju, koliko ga se stavi u šalicu itd

Pa i meni je to sumnjivo.. ja dnevno sigurno litru i pol zelenog popijem.. ali sada izbacujem..

Zeleni caj
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
Back to Top
zmaj View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zmaj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Kolovoz 2010 at 16:25

Ljudi, ljudi    kao prvo...neznam koliko je vas probalo supercharge pa da govorite sa je samo stvar u kofeinu Ja sam dosta "proucavao" sastojke i mišljenja ljudi prije nego sam s frendom odlucio kupiti po pola i ako netko ima novaca mislim da je dosta bolje od obicnog kofeina! Ako nemaš novaca, prilagodiš se, kako možeš, bože moj

tako je, a posto ce sad krajen miseca placa,zasto nebi proba,pa necu propast za tih 400 kuna, a traje 50 dana. samo illy reci mi jeli se moze CEE uzimat s time jer obe 2 stvari se uzimaju prije treninga, a kofein i kreatin nekako neidu skupa

Back to Top
soner_9393 View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote soner_9393 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Kolovoz 2010 at 17:04
Sve u redu, vaš novac, trošite ga kak želite 
Rijeąeno na PM.
Back to Top
Iluvatar View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Iluvatar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Kolovoz 2010 at 12:18
Originally posted by zmaj zmaj wrote:

tako je, a posto ce sad krajen miseca placa,zasto nebi proba,pa necu propast za tih 400 kuna, a traje 50 dana. samo illy reci mi jeli se moze CEE uzimat s time jer obe 2 stvari se uzimaju prije treninga, a kofein i kreatin nekako neidu skupa

A cuj, pricalo se da ne ide, pa da ide.. izgleda da nitko još ne zna ja bi uzimao normalno i cee s njim

p.s supercharge ti je za 50 treninga, a ne 50 dana
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.

O osobnim treninzima kontakt na pm.
Back to Top
zmaj View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zmaj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Kolovoz 2010 at 00:51

p.s supercharge ti je za 50 treninga, a ne 50 dana

to san i mislija,krivo se izrazija

sad cu kupit CEE iduci tjedan,pa cu vidit za supercharge tamo iduci misec

Back to Top
marac-tt View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote marac-tt Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 Rujan 2010 at 12:58
 supercharge uber alles, ko ima para super stvar, momentalno testiram horsepowrer i ne da sam razocaran nego i vise od toga..... mozda na nekog dobro djeluje ali meni daje minimalno snage i nervozu zbog svrbeži kože.....
Back to Top
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Studeni 2010 at 15:58
Dodali smo na webshop od supercharge-a sljedece:
Labrada Supercharge 320g
Labrada Supercharge 800g

Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <12
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.