Lady in sweat! |
Post Reply ![]() |
Page <1234 11> |
Author | ||
Lady ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 03 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 107 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
evo mene danas!
odradila trening ujutro, š0 min orbitrkela, 3 vrste trbusnjaka, 2 vjezbe za noge, 3 za ruke i po prvi put 40 min orbitreka! jej, kondicija se dize! jedino sto je jos to na prvoj razini al valjda ce se i to promijeniti sinoc sam malo sjebala, pojela sam pljeskavicu s lukom ![]() pitanjce: kako da se natjeram da se ne vazem svaki dan???? razmisljala sam da si stavim casu vode pokraj kreveta da je odmah kad se probudim popijem jer se ja vazem samo na taste pa da si tak sj***m koncepciju |
||
![]() |
||
®iga ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 11 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 279 |
|
kako se natjerati? pa to je sve stanje uma, isto kao i pušenje. Ne vidim smisao vaganja svakog dana? Ja bih ti prije rekao da se važeš svaka dva tjedna.
|
||
Life is like riding a bicycle - in order to keep your balance, you must keep moving. ~ Albert Einstein
|
||
![]() |
||
Lady ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 03 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 107 |
|
ne kazem ja da vaganje svaki dan ima smisla:)
al jedva se suzdrzim zapalila nikad nisam tako da ne znam kako je to:) |
||
![]() |
||
Lilith ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 08 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 88 |
|
Dobro si krenula Lady, samo tako nastavi
![]() joj ja se isto važem svaki dan, i to svako jutro nakon wc-a na prazan želudac he he ![]() ok, naravno kad vaga ne pokazuje više, kad stoji otprilike na istim brojevima ja sam sretna ko malo dijete ![]() citala sam tvoje posteve i napisala si da imaš problema s probavom. Meni ona activia je živo smece, neznam zašto uvijek je na nekoj akciji pa ju kupim i sje*em si probavu. Inace imam normalnu probavu svako jutro idem na wc jel, a kad nju pojedem sve mi se poremeti...ja bi ti preporucila da si pojedeš svaki dan 2-3 kiwia ![]() su oni odlicni za probavu,a imaju i puno vitamina c. |
||
Shut up and run! :)
|
||
![]() |
||
*La_La* ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 14 Studeni 2010 Status: Offline Points: 81 |
|
šljive su ti isto dobre za probavu,al meni je vrh vrhova cisti caj od kamilice, bez limuna,meda šecera itd.
![]() |
||
Winners never quit and quitters never win.
|
||
![]() |
||
crna_kej ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
|
a lady..kako se ne vagat svaki dan.. hm.. prije nego legnes reci si "odlucila sam..", kad se ustanes reci "primjenit cu" i drzi vagu spremljenu u ormaru! eto.. |
||
![]() |
||
|
ne znam, meni acitiva od svih stvari jedina pomaze
a stvarno sam sve i svasta probala |
||
![]() |
||
crna_kej ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
|
|
||
![]() |
||
|
pa recimo da do prije mjesec dana, od kada pojedem acitivu svako jutro, nisam imala probavu svaki dan, u nekim slucajevima to se razvuklo i na 5 dana, nadutost, nervozu da ne spominjem
probala sam do sad suhe sljive, zobene, voce ujutro, planinski caj, limunadu.... uglavnom, okanite se activie jer je ne mijenjam ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
a dobro.. kako zelis.. activia ima velik postotak mm (citaj mlijecnih masti) i opcenito jogurt dize inzulin.. ako mene pitas.. sve je isto samo drugo pakovanje a zove se jogurt. koliko vode dnevno pijes? imala sam i ja taj problem sa probavom.. nekad nisam po 3-4 dana uopce vidjela skoljke..sad je vidim 3-4 puta dnevno..(oprosti na opisu).. al eto |
||
![]() |
||
|
vode minimalno 2,5 litre na dan
|
||
![]() |
||
Mini me ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 19 Travanj 2010 Location: Miami Status: Offline Points: 685 |
|
uh, jogurt za probavu kao i obican kod mene, ne valja.
jedino šta mi odgovara za probavu jest turska kava natašte ujutro (sa šecerom,il bez, sa ili bez mlijeka) i to je to za taj dan, do opet sljedeceg jutra. ako je ne popijem, nema ni 'posjeta wc-u', do možda negdi iza rucka ili opet sutradan. kamilica, šljive i sl ne pomažu.. al ne jedem više meksicku (chimichanga ![]() ![]() |
||
Obstacles are what you see when you take your eyes off your goal.
Stay focused. |
||
![]() |
||
Lilith ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 08 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 88 |
|
ista situacija je i kod mene ![]() ![]() ![]() nema kave nema wc-a ![]() mada me kiwi iznenadio. Sinoc sam ga pojela prije spavanja i ujutro cim sam se digla išla sam na wc...spontano bez kave. ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Mini me ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 19 Travanj 2010 Location: Miami Status: Offline Points: 685 |
|
a damn it, imala sam prije par dana 2 vrece kiwija, dala frendici pola. znaci, navecer jel? a neznam koliko je pametno jest voce navecer, posebno kiwi.. |
||
Stay focused. |
||
![]() |
||
|
ma da nije baš to voce za navecer, ali vrijedi i ako pojedeš po danu, popodne. Jucer sam cak 2 puta išla na wc to se nije desilo mjesecima. ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
aaaa, nemoj zezat?
idem odma žicat susjedu ![]() |
||
Stay focused. |
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1234 11> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |