Lady in sweat! |
Post Reply ![]() |
Page <12345 11> |
Author | ||
Lady ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 03 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 107 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sutra vaganje nakon prva 2 tjedna
![]() |
||
![]() |
||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
|
To je relativno mali period, al definitivno javi da vidimo kako ide.. Sad cemo vidjeti da li si bila vrijedna! ![]() |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
![]() |
||
Lilith ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 08 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 88 |
|
Samo hrabro Lady!
![]() |
||
Shut up and run! :)
|
||
![]() |
||
Lady ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 03 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 107 |
|
nisam se izvagala danas
![]() strka zbrka ujutro i zaboravila sam |
||
![]() |
||
|
kolko je lose sto sam danas, do sad, smazala 2 mjerice tekuceg jogurta, jedan kao meduobrok uz snitu razenog kruha i jedan sad uz rucak sa pecenim mesom na naglo i kuhanom brokulom i karfiolom?
bas mi danas pase |
||
![]() |
||
The Phoenix ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
|
Ne pretjeruj
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
necu vise nikad
![]() |
||
![]() |
||
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
|
aha ha ha ha..... |
||
![]() |
||
strada ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 30 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 330 |
|
Vidim da ima tu nekakvih probavnih smetnji, pa da se i ja pridruzim
![]() ![]() Odmalena me to muci i jedini pametni savjet, koj na osnovu iskustva mogu dati je da jedes zdravo, vise puta, pomalo, da se sto manje nerviras, jer recimo kod mene stres zastopa probavu na jako dugo, i da..sve sam zivo probala..od suhih smokvi,pa se napijem vode,(rezultat eventualno mucnina ![]() Eto ![]() Probaj to sa toplom vodom pa javi rezultat! Uz tvoje vjezbanje i ovakvu prehranu trebalo bi profunkcionirati! Sretno!! ![]() |
||
![]() |
||
|
hvala na savjetu!!
evo zadnjih par dana ne jedem activiu, probava vise nije redovita kao dok sam jela al redovitija nego kad nisam ni jela zobene! dat cu zobenima jedno 2 tjedan da vidim hoce li se normalizirati, ako ne, vracam se na activiu |
||
![]() |
||
Mini me ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 19 Travanj 2010 Location: Miami Status: Offline Points: 685 |
|
ja tu toplu vodu sa, limunom, tjedan dana 'iskušavala'
not working... |
||
Obstacles are what you see when you take your eyes off your goal.
Stay focused. |
||
![]() |
||
Kate ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
|
Iskreno, tu vam kod probave psiha cini cuda i u pozitivnom i u negativnom smislu- kad ste u grcu, napeti, puno puta udara na probavni trakt, provjereno i dokazano-potrebno je i na opuštanje mislit i uz ostale mjere bude se izreguliralo
![]() |
||
Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act
|
||
![]() |
||
strada ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 30 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 330 |
|
e pa to je ziva istina!!! Bar kod mene ![]() Najbolji nacin za potaknut probavu je voznja na dvokolnoj ljubimici te setnja po najdrazoj sumi..dobro.bar po onom sto je od nje ostalo ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Kate ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
|
![]() Yes, najbolje hodanje po prirodi...ili barem po šoping centru, ali onda opet se covjek uvlaci u stres kad vidi sve one silne stvari koje ne može kupit jer je broke ![]() ![]() Ali najvažnije je to relax ![]() |
||
Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act
|
||
![]() |
||
|
moja transformacija se pretvorila u temu o kakanju
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evo necemo vise ![]() Kako napredujes?? Edited by strada |
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12345 11> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |