lady_namine, predstavljanje |
Post Reply |
Author | |
lady_namine
Viden/a u gymu Joined: 29 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 161 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 29 Sijecanj 2010 at 16:08 |
ja cu svoj prvi post da iskoristim da vas sve ispozdravljam i da ne otvaram novu,ja cu da se prikljucim na ovu temu.
meni je 24 godine,imam troje djece,divan zivot,visinu od š73 i danas š08,š kg. prije 3 sedmice sam imala šš2 kg. sve te kilograme sam dobila u zadnje 3 godine. u drugoj trudnoci se udebljala 37 kg,20 je zacas spalo...onih š7 sam vukla,pa š5,pa šš....i tako ja ostanem drugi put trudna i slomim koljeno prosle godine u februaru. na putu na rengen mi usput ustanove trudnocu za koju pojma nisam imala i ja provedem citavu svoju trudnocu u krevetu. pa depresija,nervoza i pojacan apetit i ja sam se navaljala na š20 kila! nakon trudnoce sam izgubila 8,ali sam se slabo kretala i nastavila da jedem onim tempom na koji sam navikla. uglavnom,slatkise i tjesteninu u nenormalnim kolicinama. pa 3 mjeseca je proslo od moje zadnje operacije i osim oziljka,nemam nikakvih problema i tako ja lunjam gradom buljim u izloge i sjetim se one druge mene koja je u stiklicama i haljinicama citav dan trckarala okolo,a sad hodam ko zadnje spadalo. 3 sedmice se vec hranim onako kako treba,4 kile sam izgubila.......u meduvremenu sam i nakon i hi,hi posjetila frizera i osjecam se puno bolje. moje nesanice su ko rukom odnesene,svako jutro ustajem odmorena i gladna ko vuk i nemam onih navala gladi da pobrstim frizider od-do. posto sam ja ljencuga sto se tice jesti 5 puta na dan,a zbog djece i obaveza nekad jednostavno i ne stignem mi je jedan slatki bilder iz komsiluka preporucio da uzimam onda whey proteina i tako nadoknadim taj obrok. cak i koza na licu mi se popravila i u zadnje 3 sedmice nisam imala ni jedne jedine bubuljice. pa toliko od mene za pocetak,u buduce cu da se druzim s vama,trazim savjete i motiviram one druge Edited by lady_namine |
|
lady_namine
Post Options
Thanks(0)
|
sory da sam pisala u pogresnu temu,nece se ponoviti,obecavam
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hej lady_namine,
za pocetak - dobrodošla! Prebacio sam ti post u novu temu jer je najbolje da svatko ima svoju temu gdje iznosi kratke informacije o sebi i predstavlja se. Nadam se da ceš se ugodno osjecati na forumu i uživati s nama - FITovcima. Vratim se još u ovu temu.. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla, ugodno ti bilo druženje s FITovcima i sretno do cilja!
Važno je da imaš svijest o svom problemu i snažnu volju da ga riješiš - budi ustrajna jer je to najjace oružje protiv povremenih kriza. Ali, kako i sama kažeš, vec si ti jako dobro motivirana i zapela si da ostvariš svoj cilj. I sama si primijetila određeno poboljšanje na sebi i sigurna sam da ce ih biti svaki dan sve više |
|
danijel1402
Viden/a u gymu Joined: 02 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 48 |
Post Options
Thanks(0)
|
A kad ponovno obuješ štiklice i haljinice, sav trud koji si uložila ce biti više nego naplacen, a ti ceš biti više nego zadovoljna. Puno se toga može kad je volja cvrsta, a ti je ocito imaš - bez posustajanja iz jednog dana u drugi i sretno. Dobrodošla!
|
|
oldičan datkilgoraf trľai posoa, pąiem perko 010 rjieič um inuti, saom se jaivte ardi dogovroa an 0998030117. HVAAL NA POJVEREJNU!! |
|
lady_namine
Post Options
Thanks(0)
|
jao stvarno ste super!
naravno da imam cilj! svoju sivacu masinu i burde sam donjela iz podruma i vec mastam o novim krpicama hvala puno na srdacnom doceku |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
a eto, što još dodati na ovo Mlada si i ovo je najbolje vrijeme za zaustavit te kilice da ne odu još gore. Pustimo estetiku, sada treba prvenstveno mislit na zdravlje, jer kad se tu stvari pocnu komplicirat, samo se duplaju problemi - a onda lupamo glavom u zid zašto nismo krenuli ranije. Krenula jesi, znaš šta treba, volja je vidim tu - samo hrabro Dobrodošla! |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |