Lakše do trkacke š02;orme te mršavljena |
Post Reply |
Author | |
MII2o
Cita FAQ Joined: 15 Travanj 2010 Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 23 Travanj 2010 at 11:39 |
Bok ljudi :)
Evo ovako Jedan dan razmisljo ja kako da ubijem vrijeme. Posto sam oduvijek trenirao nesto(tada nista)bilo mi je zao mojih godina te skembe koja visi. Mislio sam si pa zasto ja nebih imao savrsenu figuru u svojim 20-im godinama. Ima vremena za pivsku te ostalo sto dolazi sa njom. Tako da mi je palo napamet trcanje oko jaruna. No najteze je poceti... Znao sam ja i prije toga trcati. No to uvijek nakraju zavrsi sa tim danom te prokljinjanjem sebe sto sam uopce isao. Tako da mi je pao jedan system napamet.Dogovorio sam se sa prijateljem, tj pala je oklada. Trcat cemo zajedno 3x tjedno oko jaruna obojica ulažuci tjedno po š0kn. Tko prvi odustane gubi pare :))To mi je stvarno bila prekretnica u mome nacinu zivota. Prije sam uvijek morao nagovarat frendove da idu trcat samnom ;S Trenutacno je ta oklada zavrsena(mojom pobjedom). No ja sam time izasao kao dupli pobjednik. Ne samo da sam osvojio novac nego i ja bih rekao zavidnu formu. Sada trcim 5-6x tjedno po 7-š4 km i nevidim si kraja. Tako da svima preporucujem ovaj nacin treninga. Ustvari tako mozete zapoceti bilo kakav trening ;) Ako koga zanima nesto detaljnije neka se javi na pm. Imam detaljna pravila koja smo prijatelj i ja slozili za taj nacin treninga. Pozz Edited by MII2o |
|
Johnny_23
Cita FAQ Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 59 |
Post Options
Thanks(0)
|
daj slike da vidimo tu formu
|
|
MII2o
Post Options
Thanks(0)
|
Nazalost nemam "before" slike,a bome ni neke kvalitetne
"after". Budem se posliko kroz par dana pa stavim. Nema beda ;) |
|
jole00
Cita FAQ Joined: 30 Travanj 2009 Status: Offline Points: 83 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobra je to kilometraža..a kakav tempo bacite? viš mogao bi ja tak "prisiljavat" frendove na neke aktivnosti..tolko ce im biti žao izgubit pare da ce se morat s necim bavit
|
|
Sara89
Viden/a u gymu Joined: 29 Lipanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 133 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kako super!!! Totalno dobra fora, ja i ovak trcim, ali nikako da frendice
nagovorim, možda ovo upali hihi |
|
MII2o
Post Options
Thanks(0)
|
Bilo kakav tempo. Bitno da se istrci ^^ Trenutacno mi je
prosjek oko 30 min 7km |
|
njanja
Viden/a u gymu Joined: 06 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 119 |
Post Options
Thanks(0)
|
Trcim lagani tempo. prosjek mi je 4km/30min.
Trcim uto,cet,sub (kad nema crobika). Nekad to istricim ko iz šale, mogu još a nekad brate mili jedva.. Može li netko objasnit zašto je nekad lagano a nekad preteško? |
|
kad ima volje ima i nacina
|
|
jole00
Cita FAQ Joined: 30 Travanj 2009 Status: Offline Points: 83 |
Post Options
Thanks(0)
|
ovisi ti o puno stvari..prehrani taj dan,vremenu,temperaturi,"nabrijanosti"...
Recimo meni je dosta lako istrcat kad sam nešto ljut bio prije,ili sam nabrijan pa mi adrenalin još podigne.. |
|
manu chao fan
Cita FAQ Joined: 14 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 47 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni se isto dešava da nekada otrcim svoju dionicu kao od šale , a nekad se mucim...ovisi to i vremenu, uvjetima na stazi(vjetar), a najbolje sam trcao baš onda kad mi se nije dalo...
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |