lara24 |
Post Reply |
Author | |
lara24
Viden/a u gymu Joined: 31 Ožujak 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 31 Ožujak 2010 at 10:16 |
hellou.. Pa evo ukratko da se predstavim..Inace sam Vlatka al eto godinama sa nickom lara24 pa tako i tu..3š godina, u najboljim godinama znaci .Otkacena kad je zezancija i ozbiljna kad je red rad i disciplina.Sve u pravoj mjeri..Visoka š77cm i teška 69kg. Treniram 4 godine, u pocetku je to bilo rjeđe a onda sam se navukla na te utege opako i sada je to 4-5* tjedno..obožavam ic u teretanu i svakojake sportove. Trenutno sam na definiciji jer me zima malo koštala ali sve cemo to dovest u red na vrijeme :-D.Zanima me sport i zdrava prehrana i zato se informiram na sve moguce nacine!! Volje imam na pretek, a odraz u ogledalu me tjera dalje iako kilogrami na vagi rastu. Prije mi je od toga bilo zlo al otkad sam skontala da sa više kg možeš bolje izgledat sam presretna. pozzdrav |
|
pobjednici traľe načine a gubitnici razloge...
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosla
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Weeeeelcome!
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Welcome, welcome
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |