Lasersko skidanje dioptrije |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
janja
Viden/a u gymu Joined: 05 Sijecanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 103 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da ja sam baš pricala s covjekom koji je baš bio tamo i reko je da su stvarno kvalitetni,jer ipak su to oci u pitanju tako da i s popustom i bez rađe bi u Rusiju išla jer sam ipak cula od ljudi koji su bili tamo
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
meni je jedan frend bio u Beogradu, tamo su dolazili ti neki iz rusije, navodno su super..i tamo su mu oni skidali tu dioptriju i tako... nažalost..on ima puno vecih problema..pa nije sa vidom baš ok.... ali bio je jako zadovoljan sa Rusima..a imam još par poznanica koje su tak bile pred par god..pa cu pitati..pa ti javim.....
|
|
janja
Viden/a u gymu Joined: 05 Sijecanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 103 |
Post Options
Thanks(0)
|
Super,hvala Jedva cekam jer to je stvarno spas,i naravno da se ne vrati na staro dioptrija....
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
što je u Rusiji jeftinije ili oni to duže rade pa su iskusniji?
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mene zanima u cemu je fora? Neko se tužio na ove u hrvatskoj?
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
janja
Post Options
Thanks(0)
|
Iluvatar nije loše ni u Hrvatskoj nego su rusi ti koji su prvi pokrenuli sve to.Ustvari kod njih je sve pocelo pa se proširilo na ostale zemlje.Tako sam ja cula od ljudi s kojima sam pricala.
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Znaci iskustvo + povoljna cijena vuce ekipu u Rusiju. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Breathless
Viden/a u gymu Joined: 18 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 267 |
Post Options
Thanks(0)
|
Koliko to uopce košta? :D
Meni je dioptrija -3.25 na desnom i -3.75 na lijevom oku. Nosim meke tromjesecne lece i prezadovoljna sam njima. Niti jedna infekcija, ne žuljaju, ne smetaju, ne osjecam ih! Sjajne su. Naocale nosim samo doma, imam komplekse zbog njih još od drugog razreda osnovne. |
|
"Najbrzi nacin da smiris um jest da pokrenes tijelo."
(Gabrielle Roth) ~ |
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |