Lega - 90 [5.str. slike; 7.str. program] |
Post Reply | Page <12345 9> |
Author | ||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Htio bih napisat par rijeci o legi prije nego pocnu znam vec kakvi komentari. I prije nego je krenio na ovo natjecanje, lega je za vecinu cura bio pojam idealnog i svaki pomak na više vjerojatno bi im bio too much. I vec zbog same te cinjenice njemu je ujedno bilo tim teže nego drugima - teže u smislu ocitih promjena koje su u ovome slucaju minimalne u odnosu na nekog tko ce skinit cca 5kg i razlika u slikama ce biti ocita. No lega ima neke druge prioritete, mlad je, dobro genetski potkovan, što su sve faktori koji ulaze u igru, pored onih dakako još bitnijih a to su sredstva za prehranu i suplemente i svakako nadziranja tijekom treninga. Ako ne sad, u ovom natjecanju, lega ce kad tad napraviti odlicnu stvar od sebe jer to može i kad posloži neke prioritete u glavi siguran sam da ce to biti tako. Lega zna što treba jest, kako vježbat, al vjerujem da bi napredak bio još bolji i ocitiji kada bi nas dvojica "živjeli jedno s drugim" gdje bi on imao maltene stalni nadzor jer ruku na srce, s takvom građom najbolja je motivacija "face to face" Nadam se da lega nece zamjeriti na ovim rijecima |
||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
sve si nesto mislin tribalo bi nabavit neku kucu u sklopu koje je teretana stavit 50 kamera nekoliko trenera i š0ak kandidata,potpisat s novon tv ugovor i napravit reality show. koja farma sta bi ovde sve bilo.i normalno napravit izolaciju 90 dana niko vanka ni unutra,hranu i suplemente dobivas od sponzora u kolicinama koje ti tribaju. pa na kraju isto bi se neko svadja,neko sexa i pravi show bi bija
|
||
*Tina*
Viden/a u gymu Joined: 18 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 162 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
predobra ideja! mogo bi ju prodat novoj tv ili rtl-u
|
||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nego, Lega, kak se napreduje, kak si zadovoljan?
|
||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Stvarno dobra ideja!
|
||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
can't buy me looooove looooove.. love love looooove ooouuuuoooou.. ljubav wuhuhuhuuuuhuu... . hehehehehheehhee ('') "živjeli jedno s drugim" Edited by ena:))) |
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Haha, pa tko bi zamjerio na ovakvom komentaru Bome si me lijepo nahvalio.. Priznajem, dio razloga zašto sam slabo pisao u ovoj temi su stvarno ti vidljivi rezultati Gledam kako pršte brojke, centimetri, kilogrami na sve strane.. i stvarno mi je drago! A ja ono, skoro pa na mjestu Rekao sam ti neki dan, malo me to frustrira i demotivira. Naravno, ne govorim o drugima, vec sam i ja ocekivao barem malo veci napredak od ovoga. Ne mogu reci da sam š00% u ovome, i sam si primijetio da pored ovog 'challengea' imam još barem 2,3 svoja 'celinđa' kojima posvecujem jednako pažnje.. i apsolutno nemaju veze sa sportskim životom Al opet je dosta truda uloženo.. Glupa prispodoba, ali za ovu lovu koju sam od š.3. potrošio na sportsku klopu i whey, mogao sam se komotno obuci od glave do pete Ali šta je tu je... nisam ni trenutka odustao niti sam o tome pomišljao.. Mene više, najiskrenije, ne zanima neka pobjeda... jer sam u ovih mjesec i po dana shvatio da je vecina ljudi uložila puno više sebe u ovu pricu, što je i normalno za pocetnike, a ja ipak imam i nekoliko godina u teretani iza sebe Znaci kad pratim te ljude, skroz mi je glupo da itko od njih izgubi, a netko pobijedi. cak sam i mislio iznijeti jedan prijedlog Zokiju, pošto evaluacija još nije (javno) definirana. Jedino što ne shvacam u tvom postu je dio o mentorstvu 'kao da živimo zajedno'. Po tom pitanju nisam ništa drugaciji od ostalih kandidata, znaci i nije mi neka isprika.. Ja sam skroz zadovoljan s našom komunikacijom i dobio sam odgovor na svako pitanje šta je - tu je... pola igre je prošlo, maloprije sam težio 7škg (zbog bolesti startao sa 68), nisam se mjerio ali moglo bi biti i tu napretka.. Neka do š.6. bude 73,74kg... do š8 rođendana nek bude 75,76... Ma nagodinu cu ja na definiciju pa se vi samo zezajte |
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a cuj ovu Enu
..što mi nešto padaju ideje tko bi s kim
ima nova fotka na dnu 2. stranice |
||
Siren
Cita FAQ Joined: 14 Lipanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 71 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ne vidi se fotka, popravi to
|
||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nema, u tome je trouble. |
||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
||
Lega
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hahahaha, jel me netko od forumaša prijavio za nudity content?
23. ožujka pokušaj dva |
||
Furai
Post Options
Thanks(0)
|
|
A hebem ti zivot koji BF
|
||
|
||
Lega
Post Options
Thanks(0)
|
|
a ruku na srce, i tom BFu pomaže ovaj reflektor na plafonu
|
||
Furai
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma što se vidi, vidi se. Reflektor daje touch za foto, ali BF ne laže.
|
||
|
||
Post Reply | Page <12345 9> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |