Lega - 90 [5.str. slike; 7.str. program] |
Post Reply | Page 123 9> |
Author | |
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 10 Veljaca 2010 at 22:45 |
Prije svega, pozdrav!
Svim poznatim i nepoznatim forumašima, slucajnim prolaznicima i namjernim promatracima, hvala na pažnji i eventualnoj podršci kroz ovih 90 dana. Na forumu sam dugo, od 6. prosinca 2006. godine. Tada sam prvi put, u osmom razredu, ušao u teretanu i poceo s nekakvim treniranjem. Oduvijek sam bio mršav (rođen '92. dosta ranije nego je trebalo..) slika i prilika ektomorfa. Mršav i žilav, doduše genetski fino posložen, ali opet brate mršav! Od pocetka srednje sam se nešto malo uozbiljio po pitanju treninga, te sam u godinu i po narastao za 5cm i isto toliko kg. U tom periodu sam zaradio i one strije u donjem dijelu leđa. Naravno, osim fitnessa vecim dijelom je zaslužan i pubertet.. Sada sam treci razred i uz dosta truda i podrške s foruma (ThornOfFaith!) sam došao do 70kg i, barem prema Zokijevom kalkulatoru, idealne mase Gledajuci generalno unazad ove tri godine, ne mogu biti nezadovoljan, razvio sam kakve-takve zdrave navike, od "mršavog" postao "jaci", na plaži glumim frajera.. Ali opet nije to to. Poslije prehrane, najveci problem mi je kontinuitet. U ove tri godine ne pamtim da sam trenirao duže od 3 mjeseca u kontinuitetu.. treniram 2 mjeseca pa š ne... treniram 3 mjeseca pa 2 ne.. Sve u svemu, dojam je da je sve to moglo i puno bolje! Ukljucujem se u natjecanje zato što precesto visim na ovom forumu da bih 90 dana bio samo nijemi promatrac,a i neovisno o forumu sam odlucio do ljeta dati sve od sebe, pa mi ovo dobro dođe radi održavanja tog kontinuiteta.. necu smjeti odustati. Bilo bi lijepo pobijediti, ali sebe nikako ne smatram favoritom zbog tog svog "iskustva" ili možebit što sam 'dobar' s trenerima. Vjerujem da ce biti napeto i da naposlijetko ne bi trebalo biti gubitnika! Živili i puno srece, Filip Edited by Lega |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo da i ispunim formalnosti..
Fotografije š0. veljace 20š0. ('relax') prednja strana leđa noge vaga pokazuje 70kg Gabariti: Dob: š7 godina Visina: š77cm (..kaže moj metar, a na sistematskom pregledu sam imao š80?!) Težina: 70kg Struk: 77cm Prsa: 99cm Biceps: 32cm But: 53cm Htio bih da mi trener bude ThornOfFaith jer smo neku slicnu suradnju imali cijelo ovo vrijeme, dosta dobro me pozna i vjerujem da bismo se mogli sastati svakih tjedan-dva da porazgovaramo o svemu što me zanima. Edited by Lega |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Eto, jedan od naših prvih zlatnih forumaša je probio led.
ThornOfFaith, neka potvrdi ako želi voditi Legu u ovom natjecanju, pošto su iz istog grada te iz iste teretane (vjerojatno) - on je po tom viđenju idealni trener za Legu. Edited by Zoki |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Potvrđeno
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
...koji zahvalan zadatak...grrrrr :)
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Lega
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
zašto? mislim, pomaci na njegovom tjelu su puno sporiji i manje uocljiviji nego kod nekoga tko mršavi recimo Edited by Iluvatar |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
janja
Viden/a u gymu Joined: 05 Sijecanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 103 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mmmmmmm ti mogu ja biti mentorica?
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
ajmo malo manje spama komplimente mu na pm šaljite |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Janjo šta ce bit s tobom kad vidiš Legu za 3 mjeseca? Strah me i pomislit |
|
janja
Viden/a u gymu Joined: 05 Sijecanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 103 |
Post Options
Thanks(0)
|
I mene je strah,ali vec razmišljam
|
|
Lega
Post Options
Thanks(0)
|
Od slijedeceg tjedna prelazim na novi program treninga.
Ako netko hoce neka se slobodno posluži starim |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
sad smo u istoj ekipi moramo razvalit ovo natjecanje
|
|
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
Ništa manje ne prihvacamo |
|
Lega
Post Options
Thanks(0)
|
š6.2.
Bolestan i na antibioticima minimalno 8 dana |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja se nedan,aspirini me spasavaju do š.3 ces rijesit to
|
|
Post Reply | Page 123 9> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |