šlempo upomoc |
Post Reply |
Author | |
©lempo
Cita FAQ Joined: 01 Rujan 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 01 Rujan 2010 at 03:01 |
Helo! Nova sam, recimo, u vježbanju i skudanju kila!!! Treba mi pomoc u vezi korištenja sprava u teretani, neki stranicu na netu ili neku knjigu ili nešto... za pravilno korištenje istih jer recesija je uzela maha pa nemam love za osobnog trenera???
Također kakve su vaš preporuke i iskustva vzana za prehranu i gubitak kila??? Hvala svima koji odgovore na moj post znam da sam neznam koja po redu koja pocinje sa istim pitanjima!!! HVALA OD šLEMPAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! |
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
š. FAQ, sve piše u njima
2. Knjige Damira Perkova,najdostupnije su, ima ih u vecini knjižnica |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
Omen
Cita FAQ Joined: 13 Srpanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 66 |
Post Options
Thanks(0)
|
Welcome
|
|
®iga
Viden/a u gymu Joined: 11 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
u svakoj teretani voditelj u toj grupi dužan je pocetniku
objasniti kako se vježba na pojedinoj spravi. |
|
Life is like riding a bicycle - in order to keep your balance, you must keep moving. ~ Albert Einstein
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav!
U teretani bi ti treneri morali pokazati kako koristiti pojedinu spravu. Zato i jesu tamo.. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |