Let's do it! - Nickylii |
Post Reply | Page <1 78910> |
Author | |
Nickylii
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 371 |
Post Options
Thanks(0)
|
E, vježbam danas, nema zabušavanja.
Hvala! :)
|
|
Policija trenira strogocu - da ne bude sve kako ja hocu!
|
|
Nickylii
Post Options
Thanks(0)
|
Nicky je ipak zabušavala. :(
Imala sam jedno podosta stresno razdoblje zadnjih nekoliko tjedana, smrt u obitelji i tako sam tugu utapala u hrani... Ujutro odlucih da je dosta toga i vracam se nazad u zdrav život. Odlucila sam ovdje vodit sve što jedem i radim, to ce mi bit dodatna motivacija. Dakle nema laganja, što radim, odosno ne radim, sve se piše ovdje. A vi me grdite! :D Dakle, dorucak - posni sir. Izvještaj ide svako vece. Hvala. |
|
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
i ja zabušavam zadnja 2 dana...
al ne mogu više..ispalit cu na živce... treba mi malo odmora.. sutra po starom
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
Nickylii
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam se fino držala svega do pred 10 minuta (danas jel).
Vozila sam bicikl 45min, jela posni ujutro, za rucak malo mesa i kuhani krumpir. Pa sam se nagradila s kremšnitom. Odlucih onda da ce mi nedjelja bit cheat day. Samo da nemam grižnju savjesti što sam ju pojela Sad idem malo na bicikl, pa cu vježbat doma po onim tvojim vježbama predvecer. I mjere cu stavit tu navecer da si vodim to tu :D
|
|
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja jucer i danas papam ko velika...i uopce nemam grižnju savjest..hahah.. jucer sam za veceru pojela jedno 10 mandarina...užas a za danas sam pravila kolac sa kokosom...rafaelo kocke.. ne dali cu ga jesti
U zadnje vrijeme kad brljam više mi nije problem vratiti se na pravi put i upravo zbog toga nemam grižnju savjest...jer znam da cu od sutra opet ozbiljno... prije mi je to bilo puno teže...
Edited by Slavonka23 - 25 Studeni 2012 at 14:14 |
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
Nickylii
Post Options
Thanks(0)
|
Ja si još uvijek ne vjerujem po tom pitanju, zato se i grizem.
Al da od danas dajem SVE od sebe, da, to moram. :) Cak odlucih da do 15.1. moram se dovest u neku formu da me ne bude baš previše sram stavit slike ovdje za natjecanje. Moram.
|
|
|
|
Nickylii
Post Options
Thanks(0)
|
Dakle, današnji dan.
D: - posni sir M: - jabuka R: - malo kuhanog krumpira i svinjetine M: - kremšnita V: - bit ce 2 tvrdokuhana jaja Popila sam dvije šalice zelenog caja, 45min vozila bicikl i pola sata vježbanja s bucicama i slicne vježbice. Prije spavanja cu malo gumu navlacit i to je to za danas valjda. Primjedbe, prijedlozi? (ne uvažavam primjedbe na kremšnitu ) E i skoro zaboravih. Mjere od danas... 25.11.2012. Visina: 155cm Težina: 67kg Struk: 89,5 Bokivi: 105,5 Nadlaktice: 28,5 Bedra: 64 Listovi: 47,5 Mala sam, al' me ima
|
|
|
|
Slavonka23
Post Options
Thanks(0)
|
Jesi ti sigurna da si se dobro izmjerila
meni su bedra 50i nešto...a list 37
Edited by Slavonka23 - 25 Studeni 2012 at 17:06 |
|
|
|
Nickylii
Post Options
Thanks(0)
|
Ništa ti kod mene nije sigurno.
Evo opet mjerila i opet mi tako ispalo, par mm razlike. Po ovome sam mjerila, jel tak ok? Al opet, mislim da je ok, jer od kad znam za sebe imam jako dupe i noge; i kad sam na ovu visinu imala 53kg, bilo me je dobrano na tim mjestima
|
|
|
|
Slavonka23
Post Options
Thanks(0)
|
a ti si onda klasicna kruška...
|
|
|
|
Nickylii
Post Options
Thanks(0)
|
Morala sam guglat da se vidim.
Da, izgleda da jesam. I gledam neka 'pravila' za oblacenje, ni blizu mog stila. Eto u što si me uvalila, još cu se pocet normalno oblacit, a ne ko seljo (citiram si tatu). Ne, ipak necu
|
|
|
|
Nickylii
Post Options
Thanks(0)
|
A jesam zapela danas.
Još 7min trcanja, jeeedva. I 15 minuta vježbanja s gumom! |
|
|
|
Nickylii
Post Options
Thanks(0)
|
D: posni sir.
M: jabuka R: grazelje Sat vremena bicikla. M: jabuka V: 2 tvrdo kuhana jaja i malo posnog. Imam upalu mišica od jucer, preforsirala se malo, valjda ce proc do sutra da mogu nastavit kak spada. |
|
|
|
Nickylii
Post Options
Thanks(0)
|
D: posni sir
M: raženo pecivo R: tijesto i malo umaka od gljiva Sat vremena bicikla M: jabuka V: malo posnog i pileca prsa 3 šalice zelenog caja tokom dana. Prije spavanja cu malo trbušnjake, ledjnjake, sklekove i malo s bucicama. I ovaj tjedan mi dolazi whey. Njega pijem poslije treninga?
|
|
|
|
Slavonka23
Post Options
Thanks(0)
|
meni tu nekako fali proteina...a i cini mi se da je i kalorijski gledano premalo. Jesi racunala?
|
|
|
|
Nickylii
Post Options
Thanks(0)
|
Ne racunam kalorije, al mislim da bi mogla pocet.
Što se tice proteina, ubacit cu ih onda, posni cu s tunom i možda jogurt za medjuobrok? A mogla bi i u veceru ubacit malo povrca...
|
|
|
|
Post Reply | Page <1 78910> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |