lifestyle |
Post Reply | Page <123> |
Author | |
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav,
U prehrani imas jako malo UH i vlakana, tako da nije cudno da imas problema sa crijevima i da su ti nastali isti zbog takve prehrane..Trebala bi to promjeniti i u baciti hranu bgatu vlaknima i dodati kompleksne UH u prehranu |
|
milicica
Cita FAQ Joined: 27 Studeni 2012 Location: srbija,nis Status: Offline Points: 22 |
Post Options
Thanks(0)
|
sta mislis o sejku u popodnevnim casovima recimo posle vijace ananas svez+led+voda..sve sa ledom inace obozavam..probaj da napravis ako vec nisi vidim da zajedno obozavamo sejkove bez ikakvih secera fantasticno je
|
|
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
led?
bože,pa nije ni cudo da imaš crijevnih problema,ak toliko uživaš u ledu |
|
milicica
Cita FAQ Joined: 27 Studeni 2012 Location: srbija,nis Status: Offline Points: 22 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozz i tebi,
vlakna obozavam toliko da sam zbog njih u petak zaglavila u bolnicu, neverovatno je koliko me nadimaju, a recimo spanac i blitva me toliko zatvaraju da ih ne smem ni omirisati (a tako ih obozavam), ni sargarepu, cveklu, ni krompir, rizu..jao bas sam vam komplikovana..da li postoji neka zamena ili pak da uzmem neke vitamine |
|
milicica
Post Options
Thanks(0)
|
baba 44 na leto te ocekujem sa fantasticnim ledenim sejkovima i mentom..uh da i voce jedem ledeno..bitno da su zubi zdravi nikada ne popravljani , jednostavno zamrznuti
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Shakeove volim i vjerujem da je dobar, jedino poslje treninga je bolje pojesti proteinsko-uh obrok.Shake moze izvrsno doci kao desert. I nemoj ici sa preskakanjem vijace na svoju ruku bez konzultacije s dr. Drzi se do tada aerobnog rada kako i sada radis, tipa brzo hodanje, lagani jogging, nordijsko hodanje preporucam prije svega ovog prvo navedenog, a kasnije u dogovoru sa dr. tocno definiraj sto bi smjela, a sto ne.Prioritet stavi na umjerenu aktivnost i da si poslozis prehranu i rijesis zdravstvene tegobe kao preduvjet za neko eventualno intenzivnije treniranje |
|
milicica
Post Options
Thanks(0)
|
jel ok u danima kada ne jedem voce da jedem vise posnog, ili mladog sira, nisam napravila neku gresku sto sam uzela danas malu mocarelu? i imam dane kada samo proteine i salate jedem, da li da ubacim i bademe,obzirom da sam ovde procitala da osobama koje mrsave ne preporucujete bademe
|
|
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam shvatio drugacije iz uvodnog posta, a i cudno mi je da si imala u periodu prije operacije prehranu bogatu vlaknima a periode i od mjesec dana bez stolice.kako i je tada onda izgledao prosjecni dnevni menu?. |
|
milicica
Post Options
Thanks(0)
|
poslusacu te, jos uvek necu vijacu..krenucu lagano sa ovim vezbicama aj da probam sa prehranom
ti me ispravi dorucak 8 posle kafe vocni sejk ili ovsene sa jogurtom(sve ovo nosim na posao bez problema, i onih cudnih pogleda kolega) kasnije, uh..moram da se nateram da jedem..oko 11 neki protein + posni, 16-17 rucak p+salate, i veceru da probam kao i rucak oko 20-21h. Da se moj metabolizam nije usporio od dva obroka dnevno te sam zato nabila ovih 5 kilograma? |
|
baba44
Post Options
Thanks(0)
|
ja ne volim ledene shakeove
cak ne pijem hladnu vodu nego toplu pogotovo poslije npr. rucka,caša hladne vode te zabetonira,i to je problem za crijeva |
|
milicica
Post Options
Thanks(0)
|
bukvalno isto, samo sam ja to prepisivala varenju tipa naduo se stomak dok se sve ne svari..prolazili su sati i sati dok se to nije svarilo..toliko sam ih jela secam se na seminaru pre dve godine za rucak pokupim ja parce barene teletine i tri puna prepuna tanjira jedan salata drugi krastavac i paradajz treci bareno povrce, ostali mislili da nosim za kolege koji su sedeli za mojim stolom, kad svi u cudu!!! sve sama pojela meso malo takla..i naravno u sobi lezala 3, 4h dok ne svari, inace nikada posle jela ne pijem vodu tek posle nekih 40min..a vidis nisam ni znala da je crevo lose, dok od jedne case joguta nisam zaglavila na operacionom stolu
|
|
milicica
Post Options
Thanks(0)
|
u pravu si za vodu posle rucka, nista onda ces na tople sejkove..sa bananom, papajom mangom i avokadom malo posni i seckani listici mente moze?
|
|
milicica
Post Options
Thanks(0)
|
u principu, meso mi najvise odgovara , a i volim ga..mislim da nekada i preterujem, zapravo sigurna sam
|
|
baba44
Post Options
Thanks(0)
|
može topli shake!
i mene cudno gledaju kad pijem toplu vodu,misle da sam luda! |
|
milicica
Post Options
Thanks(0)
|
onda te cekam, ih pa imam ja fantasticne recepte sa hranom kakva se ovde preporucuje, od mojih sam trazila da mi za diplomski kupe multipraktik preskup ledomat i specijalno posudje i dan danas sam za njih luda i konstanto me kritikuju zbog nacina moje ishrane sva sreca te ne zivim sa njima!!! zavide ti na izgledu zato si luda!!!
|
|
milicica
Post Options
Thanks(0)
|
krenucu ja jos od danas sa ravnomerno rasporedjenom ishranom i laganim vezbama pa cu vam javiti kako napredujem, obzirom da vas citam dan-noc mozda i smrsam hvala vam na podrsci!!
|
|
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |