New Posts New Posts RSS Feed - lifestyle
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

lifestyle

Post Reply Post Reply Page  <123>
Author
The Phoenix View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote The Phoenix Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Studeni 2012 at 13:53
Pozdrav,

U prehrani imas jako malo UH i vlakana, tako da nije cudno da imas problema sa crijevima i da su ti nastali isti zbog takve prehrane..Trebala bi to promjeniti i u baciti hranu bgatu vlaknima i dodati kompleksne UH u prehranu
Back to Top
milicica View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote milicica Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Studeni 2012 at 13:55
sta mislis o sejku u popodnevnim casovima recimo posle vijace ananas svez+led+voda..sve sa ledom inace obozavam..probaj da napravis ako vec nisi vidim da zajedno obozavamo sejkove bez ikakvih secera fantasticno je
Back to Top
baba44 View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote baba44 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Studeni 2012 at 13:56
led?
bože,pa nije ni cudo da imaš crijevnih problema,ak toliko uživaš u ledu
Back to Top
milicica View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote milicica Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Studeni 2012 at 13:59
pozz i tebi,
 vlakna obozavam toliko da sam zbog njih u petak zaglavila u bolnicu, neverovatno je koliko me nadimaju, a recimo spanac i blitva me toliko zatvaraju da ih ne smem ni omirisati (a tako ih obozavam), ni sargarepu, cveklu, ni krompir, rizu..jao bas sam vam komplikovana..da li postoji neka zamena ili pak da uzmem neke vitamine
Back to Top
milicica View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote milicica Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Studeni 2012 at 14:01
baba 44Smile na leto te ocekujem sa fantasticnim ledenim sejkovima i mentom..uh da i voce jedem ledeno..bitno da su zubi zdravi nikada ne popravljani , jednostavno zamrznuti Tongue
Back to Top
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote The Phoenix Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Studeni 2012 at 14:02
Originally posted by milicica milicica wrote:

sta mislis o sejku u popodnevnim casovima recimo posle vijace ananas svez+led+voda..sve sa ledom inace obozavam..probaj da napravis ako vec nisi vidim da zajedno obozavamo sejkove bez ikakvih secera fantasticno je

Shakeove volim i vjerujem da je dobar, jedino poslje treninga je bolje pojesti proteinsko-uh obrok.Shake moze izvrsno doci kao desert.
I nemoj ici sa preskakanjem vijace na svoju ruku bez konzultacije s dr. Drzi se do tada aerobnog rada kako i sada radis, tipa brzo hodanje, lagani jogging, nordijsko hodanje preporucam prije svega ovog prvo navedenog, a kasnije u dogovoru sa dr. tocno definiraj sto bi smjela, a sto ne.Prioritet stavi na umjerenu aktivnost i da si poslozis prehranu i rijesis zdravstvene tegobe kao preduvjet za neko eventualno intenzivnije treniranje
Back to Top
milicica View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote milicica Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Studeni 2012 at 14:04
jel ok u danima kada ne jedem voce da jedem vise posnog, ili mladog sira, nisam napravila neku gresku sto sam uzela danas malu mocarelu? i imam dane kada samo proteine i salate jedem, da li da ubacim i bademe,obzirom da sam ovde procitala da osobama koje mrsave ne preporucujete bademe 
Back to Top
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote The Phoenix Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Studeni 2012 at 14:06
Originally posted by milicica milicica wrote:

pozz i tebi,
 vlakna obozavam toliko da sam zbog njih u petak zaglavila u bolnicu, neverovatno je koliko me nadimaju, a recimo spanac i blitva me toliko zatvaraju da ih ne smem ni omirisati (a tako ih obozavam), ni sargarepu, cveklu, ni krompir, rizu..jao bas sam vam komplikovana..da li postoji neka zamena ili pak da uzmem neke vitamine

Ja sam shvatio drugacije iz uvodnog posta, a i cudno mi je da si imala u periodu prije operacije prehranu bogatu vlaknima a periode i od mjesec dana bez stolice.kako i je tada onda izgledao prosjecni dnevni menu?.
Back to Top
milicica View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote milicica Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Studeni 2012 at 14:11
poslusacu te, jos uvek necu vijacu..krenucu lagano sa ovim vezbicama aj da probam sa prehranom
ti me ispravi
dorucak 8 posle kafe vocni sejk ili ovsene sa jogurtom(sve ovo nosim na posao bez problema, i onih cudnih pogleda kolega) kasnije, uh..moram da se nateram da jedem..oko 11 neki protein + posni, 16-17 rucak p+salate, i veceru da probam kao i rucak oko 20-21h. Da se moj metabolizam nije usporio od dva obroka dnevno te sam zato nabila ovih 5 kilograma?
Back to Top
baba44 View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote baba44 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Studeni 2012 at 14:15
ja ne volim ledene shakeove
cak ne pijem hladnu vodu nego toplu
pogotovo poslije npr. rucka,caša hladne vode te zabetonira,i to je problem za crijeva
Back to Top
milicica View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote milicica Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Studeni 2012 at 14:17
bukvalno isto, samo sam ja to prepisivala varenju tipa naduo se stomak dok se sve ne svari..prolazili su sati i sati dok se to nije svarilo..toliko sam ih jela secam se na seminaru pre dve godine za rucak pokupim ja parce barene teletine i tri puna prepuna tanjira jedan salata drugi krastavac i paradajz treci bareno povrce, ostali mislili da nosim za kolege koji su sedeli za mojim stolom, kad svi u cudu!!! sve sama pojela meso malo takla..i naravno u sobi lezala 3, 4h dok ne svari, inace nikada posle jela ne pijem vodu tek posle nekih 40min..a vidis nisam ni znala da je crevo lose, dok od jedne case joguta nisam zaglavila na operacionom stolu
Back to Top
milicica View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote milicica Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Studeni 2012 at 14:19
u pravu si za vodu posle rucka, nista onda ces na tople sejkove..sa bananom, papajom mangom i avokadom malo posni i seckani listici mente moze?
Back to Top
milicica View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote milicica Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Studeni 2012 at 14:21
u principu, meso mi najvise odgovara , a i volim ga..mislim da nekada i preterujem, zapravo sigurna samShocked
Back to Top
baba44 View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote baba44 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Studeni 2012 at 14:24
može topli shake!
i mene cudno gledaju kad pijem toplu vodu,misle da sam luda!
Back to Top
milicica View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote milicica Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Studeni 2012 at 14:29
onda te cekam, ih pa imam ja fantasticne recepte sa hranom kakva se ovde preporucuje, od mojih sam trazila da mi za diplomski kupe multipraktik preskup Tongue ledomat i specijalno posudje i dan danas sam za njih luda i konstanto me kritikuju zbog nacina moje ishrane sva sreca te ne zivim sa njima!!! zavide ti na izgledu zato si luda!!!
Back to Top
milicica View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote milicica Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Studeni 2012 at 14:35
krenucu ja jos od danas sa ravnomerno rasporedjenom ishranom i laganim vezbama pa cu vam javiti kako napredujem, obzirom da vas citam dan-noc mozda i smrsam Smile hvala vam na podrsci!!
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <123>
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.