lifestyle |
Post Reply | Page <123 |
Author | |
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
može biti da su zavidni!
tak je,kreni s pravilnom prehranom,to je najbitnije! javi kak napreduješ! |
|
milicica
Cita FAQ Joined: 27 Studeni 2012 Location: srbija,nis Status: Offline Points: 22 |
Post Options
Thanks(0)
|
hocu sigurno eto mene, ako ne veceras onda od ranog jutra
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako se ovaj odgovor odnosio na pitanje kak je izgledao menu prije operacije onda je kak sam i rekao to glavni krivac za nastale probleme sa crijevima. |
|
milicica
Cita FAQ Joined: 27 Studeni 2012 Location: srbija,nis Status: Offline Points: 22 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozz drustvance,
jucerasnji dan prosao u zurbi tako da sam tek oko 17h pojela malo tune i posnog sa zelenom salatom znam, znam..premalo hrane, ali zato je pala vijaca- ljudi mogla sam da skacem 10-ak minuta, lagano pa sa blagim ubrzanjem - rana, creva nisam ih osetila |
|
milicica
Post Options
Thanks(0)
|
danas ustala u 6,30 oko 7.15 pojela malo vocnog sejka cisto da zeludac ne bude prazan pre jutarnje kafe , oko 10h jos malo sejka (koji mi ocigledno ne prija- stomak istog trenutka reaguje) tako da sam isti bacila , planiram za danas rucak slican jucerasnjem, pridvece vijacu ..kako da nateram sebe da jedem do uvece minimum jos tri obroka???? e sada..moj organizam ocigledno najbolje vari proteine, ali sam primetila da unosenjem istih sa salatama se retko praznim..i da li sa unosenjem proteina a bez vezbanja (u slucaju kada mi krenu terapije koje su jako bolne) je moguce dobiti visak kilograma? zaboravila sam da na mojoj terasi dugo stoji ona sprava valjda se zove gladijator te kada budete u prilici cisto da mi date savet koje bi vezbe mogla sa tom spravom da odradim. Izvinjenje zbog nejasnog pisanja, puno posla na poslu a koristim svaku priliku da vam pisem
|
|
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |