Lijep pozdrav ekipa! |
Post Reply |
Author | |
Shadowfax
Cita FAQ Joined: 21 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 08 Lipanj 2010 at 13:14 |
A što da vam kažem!? Bekrija lijena koju su od totalne zapuštenosti izvlacile vožnje na bajsu i šetnje promenadom.. A kada je zimus kazaljka na vagi otišla duboko u crveno, kada su koljena i leđa pocela škripati, vidio sam da je Đavo odnio šalu i poceo mudrovati kako se vratiti u optimalu.. No da ne duljim, sad sam u petom tjednu P90X programa koji mi zbog prenatrpanosti dnevnog rasporeda, a i rezultata koje postižem, savršeno odgovara.
Lijep pozdrav do skorašnjeg javljanja! Toma |
|
cooperw
Viden/a u gymu Joined: 07 Srpanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 209 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošao :)
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozdrav, welcome!
|
|
Davor111
Cita FAQ Joined: 09 Travanj 2010 Status: Offline Points: 16 |
Post Options
Thanks(0)
|
I kak ti ide uz P90X? Ima ovdje posebna tema o tome, možeš tamo malo iskustva napisati... ------------->P90x |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošao!
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
Benvenuti
|
|
Strong is the new skinny.
|
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Welcome
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hej Shadowfax,
slobodno se ukljuci u otvorene teme. Ne mora stati na temi za predstavljanje.. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |