Lijep pozdrav! |
Post Reply |
Author | |
moreno
Cita FAQ Joined: 10 Lipanj 2011 Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 27 Studeni 2013 at 18:30 |
Za pocetak svima lijep pozdrav!
Pratim ovaj forum vec dugo vremena i puno toga sam korisnog procitao i dobio dosta motivacije zahvaljujuci svim aktivnim clanovima i onim malo manje aktivnim. Uglavnom došlo je vrijeme da se i ja ukljucim u ovu zajednicu. Imam 19 godina, visok 188cm i težak 110kg, dolazim ravno iz svinjca :) no dobro Zagreba. Krenuo u teretanu prije malo više od mjesec dana, neki rezultati su tu (-3kg) ali borbu vodim s prehranom, zadnjih dva tjedna totalno izbacio sav junk, eventualno kada bolja polovica jede cokoladu ukradem kockicu, dvije, neka mi Bog oprosti, ostalo sam se potrudio slozit sto bolje mogu, otvorit cu temu u prikladnijem forumu pa se nadam se ce netko pomoc. Tolko od menee zasad, pozz! :) |
|
Maratonac
Viden/a u gymu Joined: 06 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav i dobrodošao!
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobrodosao da otvori svoju temu pod transformiraj se pa cemo pratit sta se dogada i kakva je prehrana
pozdrav |
|
cookies are for pussies
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |