Lilith krece u akciju! |
Post Reply | Page <1234> |
Author | |
*Ve*
VIP clan Joined: 12 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 116 |
Post Options
Thanks(0)
|
razmak među nogama kako je smiješno kako se ljudi razlikuju, tj. kako se ukusi razlikuju.. ja sam na kraju defke prošle godine imala taj famozni "razmak".. i to mi je bilo užasno zato se sad cijelu godinu ubijam da mi se ne desi taj razmak kad se opet srežem.. a vi želite razmak..više ne znam tko je tu lud ali pretpostavljam da vama zapravo smeta to salo između nogu, kaj ne? a jbg, ovisi o građi tijela.. normalno da se može utjecat na to da se smanji ili poveca,..ovisi sve kaj hocete |
|
XXL-Zagreb
|
|
Lilith
Cita FAQ Joined: 08 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 88 |
Post Options
Thanks(0)
|
da da meni smeta to salo među nogama. Nije mi bitan taj razmak toliko nego to salo uh! + što je meni jedna noga deblja na tom mjestu za dva centimetra od druge. šta da radim s tim? Kako da to ispravim? *Ve* imaš neki savjet kako da se riješim tog sala na preponama? Koje vježbe da radim? |
|
Shut up and run! :)
|
|
*Ve*
Post Options
Thanks(0)
|
ah..nažalost salo se ne može skidati lokalno (barem ne na prirodan nacin ) ali ono što možeš napraviti je utegnuti taj dio aktivacijom adductora.. reci, jesi li ikad probala raditi adductor mašinu u teretani? Ok, trenutno ne ideš u teretanu, ali pitam cisto jer me zanima kako ti je djelovala ta vježba, tj. jesi li bila zadovoljna njenim ucincima? Ako ti takva vježba odgovara, ima i home-made verzija koje bi mogla prakticirati.. cek, cek...deblja, ili veca? |
|
XXL-Zagreb
|
|
Lilith
Cita FAQ Joined: 08 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 88 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nažalost nisam nikad išla u teretanu
Htjela bi se riješiti tog sala, ali ne bi htjela više mršaviti (š79 i 62kg mislim da je ok, ispod nezznam baš) Radije bi utegnula taj dio. Imaš možda neki link za te home-made verziju vježbi za adductor? desna noga kod prepona kad ju mjerim centimetrom je deblja za 2 cm od lijeve, mislim da se malo primijeti i na slici koju sam stavila. |
|
|
|
Lilith
Post Options
Thanks(0)
|
evo našla sam neke vježbe na you tube. Jesu ok ove?
http://www.youtube.com/watch?v=xUW_thCLMiU http://www.youtube.com/watch?v=BFCOEYclIX4 mogu li tu vježbu raditi s velikom pilates loptom? http://www.youtube.com/watch? v=vVXebFBhRpY&playnext=š&list=PLc9BE37042š5B596&index=27 ovo bi mogla raditi ali na stolici http://www.youtube.com/watch?v=rk8Z5KACVK8&feature=related |
|
|
|
Lilith
Post Options
Thanks(0)
|
3 DAN
Kakav prekrasan dan...morala sam ga iskoristiti za trcanje. Nakon dorucka (cni kruh s tunom i posnim) pola sata trcanja po prirodi s dvije pauze od 2 minute. |
|
|
|
*Ve*
Post Options
Thanks(0)
|
ok su vježbice jedino mi se ona vježbica gdje se frajer vješa cini malo nezgodna.. ali ako tebi nije - super možeš tak radit nekih 20-30 ponavljanja... ma pusti kile, preti to kako izgledaš u ogledalu, i dal ti se sviđa što vidiš.. ne moraš ti ici u kalocijski deficit, dovoljno ti je da drukcije organiziraš prehranu, tj. da jedeš pravilno, da pocneš vježbati i kretati se, i to ti je dovoljno da se utegneš.. hm..ja ne znam jesam li ja slijepa, ali ja niš ne vidim na slici može biti da ti nije ta noga "deblja" nego veca.. svi smo mi manje ili više disproporcionalni.. to pogotovo ovisi o tome kojim si se sportom bavila prije, tj. jesi li se bavila nekim sportom koji bi naglasio neku stranu tijela, ili neki mišic..
|
|
XXL-Zagreb
|
|
Lilith
Post Options
Thanks(0)
|
prije tj. u osnovnoj i malo u srednjoj bavila sam se odbojkom i to je to, ali vrlo malo...sve ukupno možda 2-3 godine. Desna noga mi je deblja samo u tom podrucju, list je isti kao i na ljevoj...možda mi je linfni cvor veci...a ma nemam pojma. Sutra cu ubaciti neke vježbice za prepone. Samo da ne dobijem neku upalu, znam da je gadno kad se prepone upale |
|
|
|
felicity
Cita FAQ Joined: 05 Sijecanj 2011 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 37 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja se nikad nisam bavila oziljno nekim sportom. Radila doma trbusnjake kroz srednju. Na faksu nekad trckarati, ili gym. Sada idem manje-vise, kako-kad, redovno u gym. ALI cijelo vrijeme otkad idem u gym (zadnje 2 god) lijeva strana mi je jaca za š-2 cm od desne, i jos sam inace desnjak. Nema ti to veze. Nemoj se bzvz zabrinjavati. Edited by felicity |
|
Lilith
Post Options
Thanks(0)
|
mene su vec pocele prat paranoje poput; nešto mi je s limfom ili da mi se suši lijeva noga. |
|
|
|
Lilith
Post Options
Thanks(0)
|
jucer sam skroz sje*ala dan...
Lijepo je sve krenulo. Trcanje, dorucak...i onda se desilo nešto ne predviđeno, jako stresno i škokantno. Nisam cjeli dan bila kuci, pojela sam massu kruha (sendvici) i što je najgore pojela sam si 3 cokoladice leo 600kcal Tri dana nisam jela slatko i niti nisam osjecala potrebu niti krizu, i paf cim se nešto desi organizam mi traži slatko i to ne jednu cokoladicu nego 3. Baš sam svinja. |
|
|
|
*Ve*
Post Options
Thanks(0)
|
ma daj ženo ne bediraj se shvati to kao dan punjenja, i nastavi dalje kao da se ništa nije dogodilo.. možda ti cak i dobro dođe.. ali nemoj raditi naviku od toga najgore kaj sad možeš je zbedirati se, i pocet drljat opet.. samo nastavi dalje.. za inace: š. planiraj dane unaprijed, i planiraj što bi mogla pojesti u slucaju da iskrsne nešto.. npr. meni ako nešto baš iskrsne, zaletim se u prvi ducan na 5 min i uzmem si posni sir..i problem riješen.. 2. razvij novi nacin razmišljanja u kojem hranu neceš doživljavati kao nagradu/smirenje/zabavu ili što vec. Hrana je samo sredstvo do cilja. Cilj je izgledati dobro. Hrana nije utjeha i bok... kad to riješiš sama sa sobom bit ce puno lakše, i nece biti pucanja.. |
|
XXL-Zagreb
|
|
Lilith
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala ti na savjetima...ovo pod tockom 2 je stvarno mudro receno. Trebam dobro poraditi na tome. |
|
|
|
*Ve*
Post Options
Thanks(0)
|
i ja isto
|
|
XXL-Zagreb
|
|
Mini me
Mixa shakeove Joined: 19 Travanj 2010 Location: Miami Status: Offline Points: 685 |
Post Options
Thanks(0)
|
odlican! |
|
Obstacles are what you see when you take your eyes off your goal.
Stay focused. |
|
Lilith
Post Options
Thanks(0)
|
Danas sam dobila na poklon nove tajice za trcanje...tj.
prave tajice za trcanje(do sad sam trcala u onim obicnim) i mjerac pulsa. jedva cekam da sve to stavim na sebe i trk. Samo sad sam se malo zabrinula s tim pulsom. Mjeri mi oko 50 otkucaja u minuti. Kako tako malo!? Malo sam googlala i svašta ružno nađoh . šta mislite da odem kod lijecnika zbog toga ili? Edited by Lilith |
|
|
|
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |